Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Versnel uw productieproces met een trilzeef

Met een trilzeef kunt u materialen op een effectieve manier scheiden, zodat uw productieproces versnelt en efficiënter wordt. De trilzeef werkt met het principe dat alles wat een korrel heeft te transporteren en te scheiden is. Er zijn dan ook veel situaties waarin een trilzeef of schudzeef een grote uitkomst kan bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende soorten productielijnen, recycling, de baggerindustrie en de levensmiddelenindustrie. Als u in seconden machinaal een ongeorganiseerde massa kunt sorteren, dan zal uw proces hier zo min mogelijk tijd verliezen en kunt u uw mankracht slimmer verdelen. Een schudzeef biedt dan in vele gevallen ook echt een uitkomst.

De werking van een trilzeef

De werking van de trilzeef is eigenlijk erg simpel. Het materiaal wordt naar de zeef getransporteerd, daar wordt het geschud en de stukken die te groot zijn blijven op de zeef liggen, terwijl de kleine korrels door de gaten verdwijnen. Eventueel kunt u dit in één apparaat meerdere malen herhalen, zodat u bijvoorbeeld zaadjes, fruit of zand kunt sorteren op grootte. Er bestaan schudzeven voor kleine korrels zoals zand en melkpoeder en er zijn schudzeven voor grovere materialen zoals beton, afval en puin. Dit alles wordt gedaan in een zeer korte tijd, waarna het materiaal verder kan worden verwerkt als dat nodig is.

Een op maat gemaakte schudzeef voor u

Bij PAJA Triltechniek begrijpen ze dat geen bedrijf hetzelfde is en daarom hebben ze zich gespecialiseerd in het produceren van op maat gemaakte schudzeven. U geeft aan hoe het materiaal aangevoerd moet worden, op welke manier u het wilt laten sorteren en hoe het vervolgens weer verder moet gaan. U kunt dan kiezen uit een standaard trilzeef, maar ook een ontwateringszeef of een stavenzeef behoort tot de mogelijkheden. Eén ding is zeker: uw proces wordt beter gestroomlijnd, sneller en efficiënter als u uw materialen kunt sorteren met een trilzeef.

https://paja.nl