Goede doelen wereld
Image default
Dienstverlening

Weekend weg naar Limburg

Een weekend weg naar Limburg met een vriendengroep, maar toch bijna allemaal iets willen drinken? Dan zijn er meerdere opties die je kunt overwegen. Tuurlijk moet je er rekening mee houden dat de kosten wat hoger zullen zijn. Hieronder zullen we de opties voor u op een rijtje zetten, dus lees vooral verder.

Busje huren in Limburg

Je kunt natuurlijk kijken dat je gaat kijken of je een busje kunt huren in Limburg. Dan kunnen jullie wel gewoon met eigen auto’s komen, scheelt weer in de kosten. Door een busje te huren in Limburg hoeft, afhankelijk van de groep, maar een iemand de bob te zijn. En dat is vaak wat je op vriendenweekend wilt, gewoon lekker een wijntje of biertje kunnen drinken. Het is natuurlijk afhankelijk van wat voor een busje je huurt hoeveel mensen er mee kunnen.

Openbaar vervoer

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het openbaar vervoer, maar dan weet je ook wat je betaald. Daar zijn we gewoon eerlijk over, openbaar vervoer is nu eenmaal niet meer zo goedkoop als eerst. Vroeger was het dat een stuk goedkoper, nu betaal je bijna al 5 euro als je een kwartier in de trein zit. Het voordeel is wel dat dan niemand de bob hoeft te zijn en iedereen kan genieten van een alcoholische versnapering.

In het huisje blijven

Dan hebben we nog een laatste optie, maar dat is een optie die we liever niet doen. Dat is namelijk dat je het weekend door brengt in het huisje! Maar als je een weekend weg gaat, wil je natuurlijk ook gewoon iets zien van de omgeving en niet alleen de omgeving van het huisje!

Dus al met al zijn er meerdere opties waardoor je alsnog een gezellig weekend krijgt. Een gezellig weekend met een alcoholische versnapering!

https://adremlimburg.nl/bestelbus-huren-limburg/