Goede doelen wereld
Image default
Entertainment

Silent disco in de zomer

De zomer is een goede maand om lekker buiten te zijn. Je wilt natuurlijk wel ook wel wat leuks hebben als je buiten bent. Een leuke activiteit is dan ook om lekker in de zomer een feest te organiseren. Ideaal is dan als je lang door kan gaan zonder te veel herrie te maken. Silent disco koptelefoons huren is dan ook wel ideaal als jij een leuk feest wilt organiseren.

 

Silent disco beter dan gewoon disco

Silent disco is dan ook wel beter dan een gewone disco organiseren. Met een gewone disco heb je namelijk erg veel geluid. Als je dan ook van het weer wilt genieten dan sta je natuurlijk wel buiten. Als je buiten muziek draait heb je vaak alleen één probleem: De muziek echoot door de hele wijk. Een silent disco zorgt dan ook dat niet iedereen wakker gehouden wordt van jouw feestje. Ideaal dus als jij tot laat door wilt gaan in de heerlijke warme buitenlucht.

 

Werkelijk stiller?

Een silent disco is zeker een stuk stiller dan een gewone disco. Het is alleen niet geheel stil. Je hebt altijd mensen die meezingen met hun favoriete nummer, of mensen die gewoon even gezellig bij elkaar kletsen. Het is natuurlijk wel een stuk stiller. Je hebt namelijk al geen echoënde muziek. Muziek door de hele wijk of geklets in de tuin, ik weet wel welke van de twee stiller is. Daarbij is een silent disco wel makkelijk geregeld, en kan je zo tot wel 8 uur doorfeesten.

 

Silent disco is dan ook niet voor niks up and coming. De zomermaanden zijn erg lekker om buiten een feestje te organiseren. Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat de hele wijk wakker blijft liggen van het genot van de zomer met een leuk muziekje. Een silent disco is dan erg handig, maar helemaal stil is het nog net niet. Toch is het een stuk stiller, en daardoor dus ook veel fijner voor jouw buren.