Goede doelen wereld
Image default
Gezondheid

De voordelen van slaapmaskers

Wist je dat het dragen van slaapmaskers veel meer voordelen heeft dan je in eerste instantie misschien zou denken. Helaas zijn er nog veel te weinig mensen die ook daadwerkelijk geloven dat slaapmaskers wonderen kunnen verrichten. Misschien ben je zelf wel sceptisch over de voordelen van slaapmaskers? Na het lezen van deze blog zul je wel anders piepen!

 

Slaapmaskers verbeteren slaapkwaliteit

Al zolang dat wij mensen bestaan gaan we slapen als het donker wordt en staan we weer op als het licht is. Dat wordt echter wel verstoort door de hoeveelheid wit licht die we ook in de avond nog consumeren. Nu kun je je wel voornemen om na een bepaalde tijd niet meer naar de tv te kijken, maar laten we eerlijk zijn… wat ga je dan doen elke avond? Boeken lezen? Dan houd je waarschijnlijk ook niet langer dan 2 dagen vol. Daarom is het verstandig om te investeren in een goed slaapmasker. Wanneer het namelijk hélemaal donker is voor je ogen maak je meer melatonine aan. En laat melatonine nu net het stofje zijn waardoor je sneller en dieper in slaap valt!

 

Goedkoper dan een verduisterend gordijn

Nu we het meest belangrijkste feitje al benoemd hebben gaan we direct door naar het volgende belangrijke punt, namelijk geld! Als echte Nederlander wil je zo min mogelijk geld uit hoeven geven. En als je het donker wilt op je slaapkamer zul je toch echt moeten geloven aan verduisterende gordijnen of een rolluik. Niet met een goed slaapmasker!

http://slaapmaskers.nl/