Goede doelen wereld
Image default
Gezondheid

Een tandarts die u onder narcose brengt

Een halfjaarlijkse tandartsbezoek is iets waar veel mensen een hekel aan hebben of zelfs eng vinden. Het is namelijk dusdanig spannend voor mensen dat ze hun gebit niet halfjaarlijks laten controleren en de tandarts liever vermijden. Aangezien deze angst bij veel mensen aanwezig is, bestaat er de mogelijkheid om een tandarts te bezoeken die u onder narcose kan brengen. Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is daarvoor uw betrouwbare tandarts die u onder narcose kan brengen. U kunt bij deze tandarts terecht als u in Deventer woont, maar ook als u verder weg woont en toch liever behandeld wilt worden onder narcose. Doordat de tandarts u onder narcose kan brengen, krijgt u zo min mogelijk mee van de behandeling en blijft u rustig. Zo houdt u uw gebit schoon en gezond zonder angst te ervaren.

Een behandeling waarbij u met respect wordt behandeld

Bij deze tandartsenpraktijk is begrip voor patiënten die een halfjaarlijks bezoek aan de tandarts een te grote stap vinden. Daarom doet deze tandarts van alles om u op gemak te brengen. Zo wordt u hartelijk ontvangen in een fijne en ontspannen sfeer en wordt u met respect behandeld. Dit is een tandarts die alle tijd neemt voor u, zodat u zich er comfortabel bij voelt er en een vertrouwensband ontstaat. Wanneer u een afspraak wilt maken, dan komt u eerst langs voor een intake in de vorm van een angstspreekuur. Tijdens deze intake wordt er ruimte gecreëerd voor u om uw angsten te bespreken en vertelt de tandarts over de diverse behandelingen die ze kunnen uitvoeren. Vervolgens maakt u een zelf een afspraak voor een behandeling. Tijdens deze afspraak brengt de anesthesist u onder narcose en zult u niks meekrijgen van wat de tandarts doet. Uw gezondheid wordt natuurlijk aandachtig continu gemonteerd. Wanneer u weer bij bewustzijn bent, mag u alweer binnen een uur onder begeleiding naar huis. De bijwerkingen van een narcose zijn tegenwoordig minimaal.

Maak vandaag nog een afspraak voor het angstspreekuur

Heeft u interesse in een tandartsbehandeling van deze tandarts? Maak dan vandaag nog een afspraak voor het angstspreekuur en ontdek de mogelijkheden. Via de website van Tandartsenpraktijk St. Jozef vindt u de contactgegevens.

https://tandartsenpraktijkstjozef.nl/