Goede doelen wereld
Image default
Gezondheid

Met Nijmegen fysiotherapie kunt u weer soepel bewegen

Uw lichamelijke klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon bij Nijmegen fysiotherapie. Een stijfe rug, pijnlijke nek of vermoeidheid zijn veelal klachten die alleen doormiddel van fysio verholpen kunnen worden. Met Nijmegen fysiotherapie zal u al na een paar behandelingen verschil maken en weer uw normale leven leiden. Zonder eventuele terugkomende klachten!

Bij Nijmegen fysiotherapie kunt u terecht voor verschillende klachten

Wanneer u niet weet wat voor pijn u heeft, kunt u hier heel makkelijk achter komen bij een intakegesprek met een specialist. Het is namelijk eenvoudiger om de klacht te behandelen wanneer deze bekend is. Je kunt bij ons terecht voor klachten en pijn wanneer u niet meer in staat bent om zonder deze klachten te leven. Hoofdpijn, tintelingen en duizeligheid zijn daarbij ook mogelijk om behandeld te worden.

Doordat de specialisten van Nijmegen fysiotherapie verschillende methodes gebruiken om de oorzaak van de klacht aan te pakken, zult u merken dat wij een aangepaste behandeling voor u zullen maken. Zo wordt er gebruik gemaakt van manuele therapie waarbij de wervelkolom en de gewrichten vaak de boosdoener zijn, zetten we medical taping en dry needling voor triggerpoints in de spieren en helpen we u graag bij het verbeteren van uw huiding. Dit is namelijk vaak de boosdoener voor pijnlijke klachten.

De behandelingen van Nijmegen fysiotherapie zijn persoonlijk en erop gericht om uw klachten te verhelpen. Wij helpen u graag verder en staan u dan ook graag ter woord tijdens een kennismakingsgesprek of aan de telefoon. Lichamelijke klachten horen niet in de weg te staan bij uw fysieke activiteiten, en zullen wij u helpen om de klachten duurzaam op te lossen. Hierdoor is de kans dat de klachten in de toekomst terugkomen erg klein.

Neem vandaag dus nog contact op met Nijmegen fysiotherapie en zie uw klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen!

Gerelateerde artikelen

Helen Keller, een voorbeeld voor doofblinden

Een tandarts die u onder narcose brengt

Wat is serotonine?