Goede doelen wereld
Image default
Gezondheid

Ontzorg de ouderen met de producten van Care Delta

Er gaat werkelijk niets boven een goede gezondheid, maar zeker bij het toenemen der jaren komen er toch onvermijdelijk ziektes of kwaaltjes op uw weg. Care Delta houdt zich bezig met preventieve gezondheidsproducten om u zolang mogelijk gezond te houden. Het draait bij deze producten om 5 aspecten: goed horen, goed zien, goed meten, persoonlijke hygiëne en hulpmiddelen. Deze producten helpen u om zolang mogelijk gezonde jaren te beleven. Zo kunt u echt genieten van uw oude dag.

Care Delta: goed horen

Goed horen is voor het onderhouden van sociale contacten en het meedoen in de maatschappij essentieel, het vergroot uw levenskwaliteit. Wij hebben diverse producten voor het onderhoud en het reinigen van uw hoortoestellen. Vraag uw audicien om een goed advies en wij leveren vervolgens de gewenste producten. Voorkomen is beter dan genezen, dus ook preventieve gehoorbescherming is belangrijk voor jong en oud. Gehoorschade is vaak permanent en niet meer te herstellen.

Care Delta: goed zien

Een andere belangrijke voorwaarde voor een fijn leven is goed zien. Je merkt pas hoe belangrijk dat is als je gezichtsvermogen ernstig is aangetast. We hebben leesbrillen, beeldschermbrillen, brillendoekjes maar ook lenzenvloeistof voor harde en zachte lenzen. Alles om uw kostbare ogen te verzorgen.

Care Delta: meten is weten

U kunt zelf het nodige doen om uw gezondheid in de gaten te houden. Slaapproblemen zijn wijdverbreid, maar een slechte nachtrust is heel slecht voor de gezondheid. Er kunnen diverse oorzaken hiervoor zijn, zoals: stress, roken, te laat nog koffie drinken of uw leeftijd. U kunt via sleeptrackers diverse aspecten meten en hiermee gericht een gesprek aangaan met uw huisarts. Maar ook een bloeddrukmeter is onmisbaar voor grote groepen mensen. U kunt dan geregeld op vaste en rustige momenten een meting verrichten. Wellicht dat uw recept bijgesteld moet worden. Meten is weten.

Care Delta: voor al uw persoonlijke hygiëne en hulpmiddelen

Van mondkapjes tot handgel en van vinyl handschoenen tot alcoholdoekjes. Wij hebben diverse producten voor uw basis hygiëne. Maar ook lichte fitnessproducten, rollators en wandelstokken. Wij hebben diverse producten die de ouder wordende mens kunnen helpen in het dagelijks leven. Zeker in coronatijd is hygiëne nog belangrijker dan het normaal al is.

U ziet het, Care Delta heeft een breed pakket aan producten om u te helpen langer gezond te blijven. Preventieve gezondheidsproducten voor jong en oud. Ook op jongere leeftijd is het belangrijk om met gezondheid bezig te houden om ervoor te zorgen dat u ook langer gezond blijft en tot op hoge leeftijd kunt genieten van het leven. Ga nu direct naar de website van Care Delta om alle hulpmiddelen voor ouderen gemakkelijk en snel aan te schaffen.

http://www.caredelta.nl/