Goede doelen wereld
Image default
Gezondheid

smoothiebox

Smoothiebos bestellen bij Smoothies op je werk

Bij Smoothies op je werk kun je je eigen smoothiebox samenstellen met je favoriete smoothies. We hebben 2 verschillende maten smoothieboxen, namelijk Medium (30 smoothies) en een large (60 smoothies). Grotere aantallen zijn uiteraard ook mogelijk. De smoothies worden gelijk ingevroren na dat ze gemaakt zijn. Zo blijven de smaak, vitamines en mineralen langer in de smoothies zitten. Je kunt bij ontvangst de smoothies 24 uur in de koelkast zetten om ze te laten ontdooien. Ze zijn daarna klaar om te drinken. Je kunt bij smoothies op je werk kiezen uit een divers menu aan smoothies. Alle smoothies zijn door experts samengesteld. Hierdoor hebben de smoothies de lekkerste smaken, zijn ze super gezond en geven de smoothies een energie boost. De smoothies bestaan uit verschillende lekkere combinaties van fruit, groente en pure sappen. De smoothies worden aangevuld met superfoods en kruiden. Zo hebben we voor iedereen de perfecte smoothie.

Hoe werkt het?

Je kunt bij Smoothies op je werk 3 verschillende smaken uit het smoothie menu kiezen. Deze kun je dan via het online bestelformulier bestellen via onze website genaamd Smoothies op je werk. Heb je specifieke wensen qua smaak, fruit of kleur van de smoothie? Dan denken wij graag met je mee buiten de kaart om. In overleg is dat mogelijk. Of wil je jouw eigen logo op onze flesjes? Ook dat is bij Smoothies op je werk geen probleem.

Duurzaamheid

Bij Smoothies op je werk vinden we duurzaamheid belangrijk. Daarom werken wij met lokale producten, seizoen producten en reststromen afgekeurd fruit en groente. Deze fruit en groente soorten zijn niet goed gekeurd voor de verkoop in supermarkten maar zijn wel perfect voor in smoothies. Vaak worden deze fruitsoorten namelijk afgekeurd omdat ze niet de perfecte vorm hebben. Ook gebruiken wij bij Smoothies op je werk PET-flesjes en streven wij ernaar om voedselverspilling tot nul te reduceren.  Wil jij een smoothiebox bestellen? Neem dan gerust een kijkje op onze website.