Goede doelen wereld
Image default
Meubels

Canvas schilderij

Een canvas schilderij zorgt er direct voor dat een ruimte een compleet nieuwe sfeer krijgt. Binnen ons assortiment hebben we verschillende prints waaruit je kan kiezen. Je woonkamer kan direct een nieuwe uitstraling krijgen met een verzameling aan canvas schilderijen. Binnen ons assortiment kom je originele prints tegen die je direct op canvas kan laten afdrukken. Ben je onder de indruk van bijvoorbeeld een prachtige foto? Dan zorgen wij ervoor dat deze direct op canvas gedrukt wordt. Het voordeel van canvas is dat het echt de uitstraling van een schilderij krijgt. Je krijgt zo gegarandeerd een opvallende wanddecoratie om aan de muur te hangen.

Kale muren veranderen in een levend schilderij

Ben je benieuwd hoe je de kale muren omtovert tot een stijlvolle look? Bij sfeeraandemuur.nl helpen we je graag om een stijlvolle uitstraling aan je muur te geven. Wij zorgen voor een opvallende print waar je echt niet snel op uitgekeken raakt. Dankzij de bijzondere prints waaruit je kan kiezen krijg je gegarandeerd een bijzondere aankleding. Naast een canvas schilderij is het zelfs mogelijk om voor een ander materiaalsoort te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dibond? Dit geeft een stoere print nog meer kleur en uitstraling. Binnen onze fotocollectie hebben we diverse foto’s die hier echt prachtig bij aansluiten. Wij zorgen ervoor dat de kale muren er echt prachtig uit komen te zien!

Van XXL formaat tot kleine prints op canvas

We verkopen een canvas schilderij in verschillende afmetingen doordat we alles zelf produceren. Ben je op zoek naar een grote wanddecoratie? Natuurlijk kunnen we dit voor je realiseren. Maar je kan ook kleine prints op canvas bestellen van 20 x 30 cm. Door meerdere kleine prints te combineren krijg je een prachtige fotocollage. We helpen je graag om een eyecatcher in je woning neer te zetten. Ben je op zoek naar een prachtig schilderij om je lege muur mee te vullen? Dan ben je bij sfeeraandemuur.nl aan het juiste adres. Wij helpen je graag aan de prachtigste matchende prints om in huis op te hangen.

Bestel je eigen canvas schilderij online