Goede doelen wereld
Image default
Meubels

De belangrijkste redenen om een tapijt te laten reinigen

De belangrijkste redenen om een tapijt te laten reinigen

Steeds meer mensen kiezen voor Tapijt laten reinigen. Een tapijt is redelijk duur in de aanschaf en met het juiste onderhoud kun je ervoor zorgen dat het jarenlang als nieuw er uit blijft zien. Het levert tevens niet alleen uiterlijke voordelen, maar ook voorkom je zo nare geurtjes in huis. Een goede reiniging haalt de nare geurtjes uit een tapijt. Echter haal je ook al het stof eruit waardoor mensen met een stofallergie ook weer op de koffie kunnen komen. Tevens verklein je ook de kans op huisstofmijt mits je dit regelmatig laat doen. 

Daarnaast worden ook alle bacteriën uit het tapijt vernietigd door het op hoge temperatuur te verhitten en te behandelen met speciale middelen. Als je tapijt eenmaal klaar is dan kun je er meestal weer maanden tot een jaar mee doen. Dit is een beetje afhankelijk van de kwaliteit van het tapijt en de structuur. Informeer hier dus altijd naar bij de winkel waar het tapijt gekocht hebt of stuur een berichtje naar ons zodat wij dit voor je kunnen onderzoeken. Ook hardnekkige vlekken kunnen vaak ook het tapijt worden gehaald met deze reiniging. Informeer naar de mogelijkheden!

Alle voordelen op een rijtje

Het reinigen van een tapijt gebeurd met hoogwaardige schoonmaakapparatuur. Hierdoor weet je zeker dat alle vezels tot in de kleinste hoek goed worden gereinigd.  Bovendien kunnen wij het tapijt ook bij jou thuis op komen halen. Eventueel kunnen wij ook een extra beschermlaag aanbrengen zodat vuil niet zo snel meer in het kleed trekt. Dit noemen wij impregneren. Doordat je kiest voor professioneel bedrijf hoef je ook niet bang te zijn dat je tapijt krimpt.

 Wij zorgen ervoor dat hij gewoon in goede staat blijft omdat wij het met uiterste precisie en vakmanschap reinigen. Daarnaast verleng je de levensduur van het tapijt door gebruik te maken van onze unieke reinigingsservice. Meestal kunnen wij ook de oude en hardnekkige vlekken die in je tapijt zitten verwijderen. Hier wordt een kleine meerprijs voor gerekend, maar je tapijt ziet er wel weer uit als nieuw. Eventueel kunnen wij het ook behandelen tegen allergenen zoals huisstofmijt en andere mogelijke allergenen.

Ook een vloerkleed kan professioneel gereinigd worden

Je kunt bij ons ook een Vloerkleed laten reinigen. Voor inwoners van Zuid Holland hebben wij zelfs een speciale actie dat wij dit op afspraak gratis komen ophalen en terugbrengen. Wij reinigen de kleden overigens op een milieuvriendelijke manier. Ze worden dus niet alleen brandschoon opgeleverd, maar wij zorgen er ook voor dat wij zo min mogelijk impact leveren op het milieu. Daarnaast zijn wij ook in staat om motten uit een vloerkleed te krijgen, mocht je daar last van hebben. In de meeste gevallen kiezen wij voor een dieptereiniging als het al jaren niet gebeurd is, terwijl je hem ook regelmatig kan laten stomen. Bij stomen is het belangrijk dat je dit regelmatig laat doen en een dieptereiniging is meer voor het grovere werk zoals het verwijderen van vlekken. Ook bij vloerkleden zorgen wij ervoor dat er geen nare geurtjes meer inzitten.