Goede doelen wereld
Image default
Meubels

Dit zijn 7 voordelen om te kiezen voor een luxaflex

Modern en aantrekkelijk ontwerp

Het merk Luxaflex staat bekend om het ontwikkelen van aansprekende producten die uw huis een luxueuze finishing touch geven. Er zijn veel producten waaruit u kunt kiezen om uw interieur goed op elkaar af te stemmen. Luxaflex Duette tinten zijn een ideale keuze als u wilt dat licht zachtjes uw kamer binnendringt. Luxaflex Twist en Luxaflex Facette tinten zijn zeer uniek en bieden een eigentijdse oplossing voor lichtbeheersing. Als u een organisch thema aanhangt, zijn houten jaloezieën van Luxaflex een geschikte keuze: het verfraaien van uw zorgvuldig geselecteerde interieur.

Ben je ook geïnteresseerd in de aanschaf van een luxaflex? Lees hier welke soorten en maten er allemaal bestaan. 

Hoogwaardige producten

Baanbrekend merk Luxaflex heeft 60 jaar ervaring in de branche. Joe Hunter en Henry Sonneberg zijn de oprichters van Luxaflex en streefden ernaar om een ​​meer succesvolle oplossing te ontwikkelen dan voorheen op de markt beschikbaar was. In 1951 werd hun uitvinding van aluminium jaloezieën, bekend als Luxaflex jaloezieën, voor het eerst geïntroduceerd in Europa. Sindsdien heeft het merk andere producten gecreëerd, zoals baanbrekende en bekroonde Duette-tinten, Facette-tinten en Silhouette-tinten. Dit heeft ertoe geleid dat Luxaflex-producten worden geroemd om hun innovatie. Het vooruitstrevende merk is synoniem geworden voor kwaliteit en vindingrijkheid. Luxaflex heeft een aanzienlijk aantal trouwe klanten verzameld omdat ze weten dat investeren in een Luxaflex-product hen betrouwbaarheid zal bieden omdat de producten gebaseerd zijn op het indrukwekkende erfgoed van Luxaflex.

Aandacht voor veiligheid

Luxaflex doet er alles aan om de veiligste zonwering voor uw huis te leveren. De Europese norm EN 13120 is een minimale veiligheidseis die strikt wordt gevolgd. Luxaflex biedt koord- en kettingopties die allemaal zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen voor maximale gemoedsrust. Luxaflex biedt echter veel alternatieven voor jaloezieën die zijn voorzien van een koord of ketting. PowerView MotorisatieHiermee kunnen jaloezieën worden geopend en gesloten met behulp van de Powerview Pebble Control of de speciale telefoon-app. Luxaflex jaloezieën die gebruikmaken van het PowerRise-systeem zijn een andere optie die met een druk op de knop kan worden bediend. Deze jaloezieën kunnen worden afgesteld met behulp van een batterij-afstandsbediening of wandbediening voor maximale veiligheid. Het Luxaflex SmartCord-systeem is een populaire keuze omdat het een oprolbaar snoer heeft dat buiten het bereik van kinderen is.

Zowel PowerRise- als SmartCord-opties zijn beschikbaar op Luxaflex Duette-kleuren , Luxaflex Silhouette-kleuren en  Luxaflex Plissé-kleuren. Veel mensen kiezen nu voor het Luxaflex LiteRise-systeem omdat er geen afstandsbediening of snoer of ketting voor nodig is. Jaloezieën met het LiteRise-systeem kunnen eenvoudig handmatig omhoog of omlaag worden getrokken door het raamwerk van de zonwering vast te pakken. Een ander handmatig systeem is de kruk- of wandbediening die kan heffen of kantelen zonder in te boeten aan veiligheid. De bediening Crank of Wand is beschikbaar op Duette tinten, houten jaloezieën, Plissé tinten, design rolgordijnen, jaloezieën en Twist tinten. De toewijding van Luxaflex aan veiligheid wordt verder aangetoond door het installeren van Quick Release Cords op al hun producten.

Duurzame materialen

Luxaflex jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen. Luxaflex Duette-, Silhouette-, Twist-, Facette- en Plissé-schermen, maar ook designrolgordijnen, verticale jaloezieën en zonneschermen zijn verkrijgbaar in stofmateriaal. Als u een houten afwerking wenst, zijn houten jaloezieën of binnenluiken de beste optie. Verticale jaloezieën kunnen worden gemaakt met PVC-materiaal. Een populaire keuze voor zowel jaloezieën als verticale jaloezieën is echter aluminium. Dit is gemaakt volgens de hoogste normen met 98% gerecycled materiaal en heeft een Cradle to Cradle-certificering. Het merk Luxaflex is er trots op milieuvriendelijk te zijn door waar mogelijk duurzame materialen te gebruiken.

Ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden

Luxaflex-jaloezieën zijn in hoge mate aanpasbaar met een breed scala aan kleuren en stoffen waaruit u kunt kiezen. Het merk Luxaflex waardeert dat de door u gekozen zonwering niet alleen functioneel, betrouwbaar en toegankelijk moet zijn, maar dat ze er ook goed uit moeten zien in hun omgeving. Luxaflex jaloezieën kunnen helder en gedurfd zijn en zorgen voor een in het oog springend statement bij het betreden van de kamer. Ze kunnen ook worden geproduceerd in een subtiele kleur en textuur die niet afleidt van de stoffering die u voor uw kamer hebt gekozen. Luxaflex biedt een indrukwekkend scala aan kleuren en stoffen, zodat u een zeer persoonlijke look kunt creëren die voor volledige tevredenheid zorgt.

Niche-producten beschikbaar:

Luxaflex jaloezieën worden op maat gemaakt voor een breed scala aan ramen. In extra grote ramen kunnen bijvoorbeeld designrolgordijnen en verticale jaloezieën worden gemonteerd. Luxaflex kan ook extra privacy bieden bij het overwegen van badkamerjaloezieën, of meer duisternis bij het installeren van zonwering in slaapkamers. Het indrukwekkende assortiment van Luxaflex is geschikt voor specifieke raamtypes, zoals draai-kiepramen, dakramen, serres en meer. Luxaflex zonwering is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo kunnen mensen met beperkte mobiliteit baat hebben bij Powerview Motorisation zonwering of Luxaflex PowerRise rolgordijnen vanwege de afstandsbediening die gebruiksgemak garandeert.

Geschikt voor alle prijsklassen

Luxaflex-jaloezieën zijn scherp geprijsd en passen daarom in verschillende budgetten. Misschien heeft u onlangs een huis gekocht en wilt u in elk raam een ​​nieuwe Luxaflex Duette-zonwering plaatsen. Maar misschien wilt u maar één Luxaflex jaloezie in uw badkamer installeren. Ongeacht hoeveel of hoe weinig u uitgeeft, u kunt er zeker van zijn dat u een uitstekende prijs krijgt voor een product van uitstekende kwaliteit. Misschien heb je het geluk om te genieten van een Luxaflex-uitverkoop waar je deze veelgeprezen producten voor een steeds concurrerender prijs kunt kopen. Het is daarom belangrijk om via deze website op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.


Het Nederlandse Artifort is wereldwijd zeer geliefd en neemt bij Plaisier Interieur een bijzondere plaats in. Lees er hier alles over.

https://www.plaisierinterieur.nl/