Goede doelen wereld
Image default
Particuliere dienstverlening

Voor een persoonlijke uitvaart moet je in de Hoeksche Waard zijn

Een naaste verliezen is altijd zwaar. Er komt in een keer een heleboel op je af. Je hebt veel verdriet, maar moet ook een uitvaart regelen. Hierbij helpt Philia Uitvaartbegeleiding in Zuid-Beijerland je graag. Zij helpen jou met het organiseren van een persoonlijke uitvaart in de Hoeksche Waard, waarbij ruimte is voor de unieke details uit het leven van jouw overleden dierbare. Tijdens het eerste gesprek met deze uitvaartondernemer zullen deze details dan ook aan bod komen, om te bepalen wat een passend afscheid is voor de overledene. Vervolgens zal de uitvaartorganisatie alle betrokken partijen inlichten en een draaiboek maken, zodat jij en de andere nabestaanden zich in alle rust kunnen voorbereiden op de uitvaart.

Er is van alles mogelijk

De uitvaartondernemer van Philia Uitvaartbegeleiding luistert op een open, transparante en eerlijke manier naar al jouw wensen en die van de overledene. Zo nodig worden er ook suggesties aangedragen. Er is veel mogelijk om het afscheid van uw overleden dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je overleden dierbare op zijn of haar lievelingsplek op te baren. Ook kan de uitvaart, waarbij het niet uitmaakt of het een begrafenis of crematie is, georganiseerd worden op de door jou of de overledene gewenste (en geschikte) plek. Bovendien is er de mogelijkheid om live muziek te spelen op de persoonlijke uitvaart van uw overleden naaste in de Hoeksche Waard.

Geen traditionele uitvaart

Voor deze uitvaartonderneming is het erg belangrijk dat het levensverhaal van jouw overleden dierbare centraal staat. Op deze manier kunnen alle nabestaanden de overledene gedenken zoals hij of zij was. De begeleiding stopt niet na de persoonlijke uitvaart in de Hoeksche Waard. Ze bieden namelijk het liefst ondersteuning van mens tot mens. Jij en de andere nabestaanden moeten na de uitvaart waarschijnlijk nog meer dingen regelen, waarbij deze uitvaartonderneming je zal helpen. Hierbij maakt het niet uit of dat praktische begeleiding is, of juist begeleiding bij het rouwproces. Voor meer informatie neem je contact op via de contactgegevens op hun website.

https://philiauitvaart.nl/