Goede doelen wereld
Image default
Rechten

Letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam: wat te doen?

Heeft u letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam opgelopen? Dan heeft u in veel gevallen recht op een vorm van schadevergoeding. Maar hoe regelt u dat precies, en waar heeft u recht op? Heeft u een ongeval gehad, dan kan een letselschadeadvocaat van Trias Legal u helpen. Die assisteert u zowel bij het indienen van de claim als bij eventuele onderhandelingen over de vergoeding. Op die manier weet u zeker dat u het smartengeld krijgt waar u aanspraak op maakt.

Letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam verhalen

Loopt u letselschade op, dan kunt u die schade verhalen op de aansprakelijke partij. Daarbij wordt gekeken naar twee verschillende vormen van schade: materiële en immateriële. Wat houdt dat in?

Materiële schade claimen

Een ongeluk brengt vrijwel zonder uitzondering kosten met zich mee voor het slachtoffer. Een gedeelte van die kosten heeft een duidelijk financieel karakter. Het gaat bijvoorbeeld om kosten voor medische behandeling, of schade aan uw eigendommen. U kunt proberen deze schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Uw claim op het gebied van letselschade wordt op basis van no cure no pay afgehandeld. Dit houdt in dat u alleen betaalt wanneer u in het gelijk gesteld wordt.

Emotionele schade als gevolg van het ongeval

Niet alle vormen van schade zijn materieel. Er wordt bij het indienen van een claim ook rekening gehouden met de emotionele schade die u hebt opgelopen. Als gevolg van een ongeluk of ongeval kunt u last krijgen van angsten, stress of lichamelijke klachten. Dit levert emotionele schade op. Ook hiervoor kunt u een schadevergoeding proberen te krijgen.

Een expert helpt u bij uw schadeclaim

Het moge duidelijk zijn: als te maken heeft met letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam, kan het heel nuttig zijn om een deskundige advocaat in te schakelen voor letselschade advies in de Randstad. Hij of zij kan u helpen om de juiste claims in te dienen. Bovendien kan een advocaat u helpen inschatten of een aanbod voor schadevergoeding redelijk is, of om u bij te staan in onderhandelingen. Zo krijgt u de vergoeding waar u recht op heeft.