Goede doelen wereld
Image default
Rechten

Vind een geschikte advocaat

Als rechtzoekende wil je natuurlijk de beste advocaat voor je zaak. Maar hoe vind je deze advocaat en waar moet je opletten als je een advocaat gaat zoeken? Het is onmogelijk voor advocaten om kennis te hebben over alle rechtsgebieden. Dit zijn er namelijk een hele hoop, waardoor de meeste advocaten zich hebben gespecialiseerd in een rechtsgebied of meerdere rechtsgebieden, maar die zijn vaak dan wel gerelateerd aan elkaar. Zo zal een ondernemingsrecht advocaat vaak ook kennis hebben over het contractenrecht en een arbeidsrecht advocaat heeft dan weer kennis over het ontslagrecht. De zoektocht naar een advocaat begint dus bij een juridisch geschil, een dagvaarding die je ontvangen hebt of juridische vraag die je hebt met betrekking tot een eventueel probleem. Hiervoor wil je natuurlijk een goede match met een advocaat welke de deskundigheid in huis heeft om jou juridisch te ondersteunen. Advocatenkantoren.nl is een juridisch platform waar je als particulier of ondernemer kan zoeken naar de juiste advocaat voor je zaak.

Vergelijk advocaten op specialisme, prijs en locatie

Op Advocatenkantoren.nl vind je meer dan 600 verschillende juridische onderwerpen. Dit is uiteenlopend van het algemene strafrecht tot aan advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het opstellen van huurcontracten. Op de website kun je direct op zoek gaan naar de meest geschikte advocaat. Zo kan je eenvoudig het rechtsgebied opgeven en de regio waarin je een advocaat zoekt. Vervolgens krijg je een overzicht te zien met advocaten die zich hebben gespecialiseerd in het betreffende rechtsgebied en actief zijn in de regio waarin je een advocaat zoekt. Door te klikken op de gewenste advocaat krijg je een uitgebreid profiel te zien met daarin handige informatie over de advocaat en het kantoor waar de advocaat werkzaam is. Vergelijk de advocaten vervolgens op uurtarief, ervaring, werkgebied of specialisme. Het contact leggen met de advocaat is gemakkelijk. Op het profiel van de betreffende advocaat tref je een contactformulier. Hier kan je direct zaak inhoudelijke informatie toesturen naar de gekozen advocaat.

Kies de beste advocaat voor jouw zaak

Alle bij Advocatenkantoren.nl aangesloten advocaten staan ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Hierdoor ben je als rechtzoekende verzekerd van de best mogelijke juridische ondersteuning voor je zaak. Advocaten die aangesloten zijn bij een beroepsvereniging zijn herkenbaar aan een balkje met specialist op de profielfoto. Dit zijn met recht specialisten in het betreffende rechtsgebied. Dit houdt in dat deze specialisten moeten voldoen aan voorwaarden om zich specialist te noemen. Door het kiezen van een specialist ben je verzekerd dat de advocaat op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in het rechtsgebied. Het staat je natuurlijk vrij om zelf een advocaat te kiezen. Kom je er zelf niet uit en wens je hulp bij het vinden van een advocaat? Vul dan het helpdesk formulier in, zodat wij de meest geschikte advocaat kunnen zoeken voor jouw zaak.

Gerelateerde artikelen

Letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam: wat te doen?