Goede doelen wereld
Image default
Verbouwen

De trap van uw dromen laten maken doet u bij dit bedrijf

Gaat u verhuizen of bent u bezig met verbouwingen aan uw huidige woning of pand? Dan komt de trap ook aan bod. De trap wordt dagelijks gebruikt en u loopt deze wellicht meerdere keren op en af. Het is dan ook belangrijk dat deze stevig en veilig is! Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Een trap die goed past bij de rest van het interieur en naadloos aansluit tegen de muur is dan wel zo gewenst. Overweegt u om een nieuwe trap te laten maken? Dan is uw smaak, de beschikbare ruimte en de grootte van het budget van belang om tot een geschikte trap te komen. Grote kans dat u daar wel wat professionele hulp bij kunt gebruiken!

 

Geef uw huis de gewenste uitstraling

Een mooie en sterke trap laten maken voor een prachtige uitstraling doet u bij Timmerbedrijf Schenning. Zij hebben ruim 25 jaar ervaring in het vakgebied en bieden u topkwaliteit voor een scherpe prijs. Zij produceren ramen, deuren, kozijnen, trappen voor zowel de aannemer als particulier. Wilt u een handgemaakte trap laten maken? Dan staan zij voor u klaar! Zij nemen alle timmerwerkzaamheden op zich om de trap geheel naar uw wens op maat te laten maken. Daarbij is de keuze in materiaalsoort ook enorm! Vrijwel iedere houtsoort en iedere stijl is bij hen mogelijk. Van modern tot klassiek en van vuren tot eiken, zij regelen het voor u.

 

Schakel een specialist in

Wanneer u erover uit bent wat voor trap u wilt laten maken, komen de specialisten van Timmerbedrijf Schenning graag bij u langs om allereerst te meten hoe groot de trap moet worden. Vervolgens tekenen zij de trap voor u uit, maken ze deze en plaatsen ze hem voor u. Gedurende het project wordt er nauw contact gehouden en goed overlegd met u, om zeker te zijn dat alles aan uw wensen voldoet.  Schakel hen in en u heeft gegarandeerd de voordeligste prijs voor trappen van uitstekende kwaliteit!

https://timmerbedrijfschenning.nl

Gerelateerde artikelen

Een PU gietvloer voor al uw bedrijfsruimtes

3 Voordelen van het inhuren van een bouwbedrijf Gelderland

Voordelen van een dakkapel