Goede doelen wereld
Image default
Verbouwen

Een eigentijdse troffelvloer die aan uw verwachtingen voldoet

Het gieten van een troffelvloer is iets dat steeds meer gebeurt in Nederlandse badkamers. Dit is ook niet zo gek, want een troffelvloer heeft verschillende voordelen. Allereerst ziet zo’n vloer er zeer stijlvol uit en geeft het uw badkamer een eigentijdse uitstraling. Ook is een troffelvloer zeer hygiënisch, wat natuurlijk zeer belangrijk is in een badkamer, wat toch een vochtige ruimte is. Water is namelijk een goede voedingsbodem voor schimmels en bacteriën, waardoor badkamervloeren er vaak niet schoner op worden.

Voorkom valgevaar dankzij een troffelvloer

Voor veel mensen bestaat er valgevaar in de badkamer. Het overkomt niet alleen ouderen, maar ook jongere mensen glijden vaak uit op een gladde en natte vloer. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor dit probleem en is er ook steeds meer aan te doen. Eén van die oplossingen is het laten storten van een troffelvloer. Zo’n vloer wordt gemaakt van epoxy kunsthars, wat van zichzelf al een vrij stroef materiaal is. Deze valpreventie kan ook nog versterkt worden door het toevoegen van een antislip coating. Deze lak zorgt ervoor dat uw troffelvloer nog valbestendiger wordt, waardoor het risico op vallen nog meer verkleind wordt.

Ontvang advies op maat

Wanneer u een troffelvloer laat leggen in uw badkamer, heeft u verschillende keuzes. Welke vloer u het best kunt kiezen, hangt af van de ruimte waarin u de vloer laat leggen. Dit gebeurt vaak in de badkamer, maar ook in andere ruimtes is een troffelvloer zeer geschikt. Zo is dit type vloer ook zeer geschikt in verschillende bedrijfsruimtes waar veel mensen komen, zoals in showrooms of theaters. U wilt klanten of bezoekers van uw gebouw natuurlijk extra goed beschermen tegen vallen. Ook komen bezoekers van dit soort gebouwen van buiten. Bij regenachtig weer kunnen schoenen en ook de ondergrond glad worden, waardoor er valgevaar ontstaat. Met een troffelvloer van SlipSafe voorkomt u dit gevaar.

https://slipsafe.nl/

Gerelateerde artikelen

Een nieuwe vloerverwarming laten leggen bespaart kosten

Wilt u een container huren in de omgeving van Vught?

De trap van uw dromen laten maken doet u bij dit bedrijf