Goede doelen wereld
Image default
Verbouwen

Een PU gietvloer voor al uw bedrijfsruimtes

Een PU gietvloer biedt veel mogelijkheden, die u via de optie gietvloer-zelf-doen heel eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Voor de ruimtes in uw bedrijfspand wilt u uiteraard zelf een professionele uitstraling realiseren, maar niet teveel betalen voor het installeren van vloeren. Bij Decochip kunt u terecht voor een optimale afwerking van vloeren en wanden. Ook kunnen zij u voorzien van informatie en deskundig advies over het plaatsen van een geschikte PU gietvloer. U hoeft verder geen professionele ondersteuning, aangezien de kunststof vloeren door uzelf heel gemakkelijk te plaatsen zijn. Hiervoor kiest u simpelweg voor de optie gietvloer-zelf-doen en alle beschikbare onderdelen en materialen zijn voor u beschikbaar gesteld. Ook u kunt zo profiteren van een prachtige vloer, zonder dat hier veel moeite voor hoeft te worden gedaan. Evenmin bent u zo onnodig veel geld kwijt, maar u doet uw voordeel juist met de aantrekkelijke prijzen.

PU gietvloer geheel naar uw wens

De optie gietvloer-zelf-doen maakt het mogelijk om een nieuwe PU gietvloer te bestellen die er geheel naar wens zal uitzien. U kunt het ontwerp zelf aanpassen en de kleuren uitkiezen die u het meest geschikt acht. Zo is elke uitstraling en ambiance te creëren die u maar wilt en u zult iedereen versteld doen staan, wanneer ze de ruimte binnenlopen. De kunststof PU gietvloeren zijn naadloos en van sterke, onverwoestbare kwaliteit. Ze gaan lang mee, wat bovendien een aantrekkelijk voordeel is. Naast traditioneel linoleum heeft u nu dus de keuze uit een PU gietvloer en kunt u deze via de optie gietvloer-zelf-doen helemaal zelfstandig leggen. Alle benodigde producten zijn online verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs, waardoor u voor een kleine investering reeds geniet van formidabele vloeren.

Ruim assortiment in diverse vloeren

U hoeft niet lang te zoeken als u de overzichtelijke website van Decochip bezoekt. Hier staan alle producten voor u vermeld en u hoeft enkel een keuze te maken voor het ontwerp dat u zelf in gedachten heeft. In meerdere lagen kunt u vervolgens de naadloze vloer aanbrengen op een bestaande ondervloer. Spoedig heeft u dan een prachtige vloer waar menigeen u om zal benijden.