Goede doelen wereld
Image default
Verbouwen

Het netwerk van en voor hobby klussers.

Bouw Blogs is een online platform voor en door klussers. Opgericht door vrijwilligers die gek zijn op klussen en andere klussers daar graag een handje bij helpen. Met advies of hulp bij het klussen en voor het opdoen van nieuwe ideeën. Het platform is gratis en wordt gerund door vrijwilligers. Waar wacht je op? Sluit je aan bij dit platform!

Iedereen kan klussen

Klussen is de leukste hobby en iedereen kan het! Toch heeft zelfs de meeste ervaren klusser wel eens hulp nodig bij een klus. Dan ben je Bouw Blogs aan het goede adres. Deze vrijwilligers helpen je graag als je ergens niet uitkomt. Een voorbeeld hiervan is het bouwen van tuinhuizen. Geregeld helpen de vrijwilligers van Bouw Blogs mensen die zelf een tuinhuis willen bouwen. Met een simpel model of, als iemand een echte uitdaging wil, met een ingewikkelder model voor een tuinhuis.

Het kan natuurlijk gebeuren dat je even inspiratieloos bent. Kijk dan eens rond op het blog voor klus ideeën want Bouw blogs is het adres voor nieuwe ideeën. Elke week zijn er weer nieuwe klussen.

Wat doet bouwblogs?

Bouw Blogs is opgericht door een stel van vrijwilligers die werkzaam zijn of waren in de bouw. Samen werken ze aan dit online platform zodat ij dagelijks kan genieten van nieuwe online content. Op Bouw Blogs staan allemaal leuke klus ideeën, tips en handige weetjes.

Niet helpen ze je met het verzinnen van leuke klus ideeën, ze staan ook altijd voor je klaar om je vrijblijvend advies te geven. Kortom Bouw Blogs is eigenlijk dé online klushulp van Nederland die je helpen met jouw klus als dat nodig is.

Sluit je aan bij dat netwerk vol met leuke hobby klussers en geniet van de ontelbare voordelen zoals:

  • Hulp van echte vakmensen.
  • 24/7 mogelijk tot contact.
  • In contact komen met andere hobby bouwers.
  • Leuke kortingen krijgen door samenwerking van Bouw Blogs met partners.

Samenwerken met Bouw Blogs?

Bouw blogs wordt gesteund door partners die vermeld worden op de website. Aan deze website werken vrijwilligers die altijd op zoek naar nieuwe helden. Wil je samenwerken met Bouw Blogs en een vermelding van je website? Dan kan dat uiteraard altijd.

 

Gerelateerde artikelen

De trap van uw dromen laten maken doet u bij dit bedrijf

Een PU gietvloer voor al uw bedrijfsruimtes

Verwarm je huis op afstand met de Adax Neo Wifi