Goede doelen wereld
Image default
Verbouwen

Veilig werken met een valbeveiliging op het dak

Met goede valbeveiliging op het dak wordt het veiliger om op hoogte te werken. Op die manier is te voorkomen dat een val grote schade toebrengt. Het is uiteraard belangrijk om met beveiliging van hoge kwaliteit te werken. Dit kan bijvoorbeeld met het systeem van WireworkeR. Dit systeem is ook geschikt op kleine daken. Het zijn vooral deze kleine daken waarop de bescherming nog weleens ontbreekt. Ook bestaat de kans dat de impact van een val van een klein dak onderschat wordt. Werken met een valbeveiliging op dit dak is echter net zo belangrijk als op elk ander dak

Snel aan te leggen systeem

Wie zelf werkzaamheden op een dak moet uitvoeren, kan dit zelf verzorgen. U heeft hier dan ook niet veel tijd voor nodig. In 15 minuten is dit al te verzorgen. Bovendien geldt ook nog eens dat het gemakkelijk is toe te passen op verschillende soorten daken. Terwijl de valbeveiliging op elk dak even goed beschermd. Het is iedere keer opnieuw weer te gebruiken en door de snelle opzet zal dit alleen maar tijdwinst opleveren bij het verzorgen van diverse dakwerkzaamheden. Dit maakt het ook een investering die de moeite waard is om te doen.

Wanneer is de valbeveiliging op het dak nodig?

Dit geldt eigenlijk voor alle werkzaamheden die op het dak worden gedaan. Zelfs wanneer een korte inspectie gedaan wordt. Het is de moeite waard om in een kwartier de beveiliging op te bouwen wanneer u slechts 25 of 30 minuten op het dak actief bent. Ook voor grotere werkzaamheden zoals onderhoud of het vervangen van dakbedekking is de valbeveiliging op een dak aanbrengen een slimme zet. In alle gevallen kan de zekerheid gegeven worden dat op een meer beschermde manier gewerkt wordt. Na afloop is de beveiliging ook net zo gemakkelijk weer af te bouwen.

https://wireworker.nl

Gerelateerde artikelen

Het netwerk van en voor hobby klussers.

Verwarm je huis op afstand met de Adax Neo Wifi

Een dakkapel, wat moet ik me daarbij precies voorstellen?