Verwarm je huis op afstand met de Adax Neo Wifi

Goededoelenwereld

Wanneer je het over een moderne vorm van verwarmen hebt, dan is elektrische verwarming niet meer weg te denken. Sterker nog, je woning elektrisch verwarmen is toekomstgericht verwarmen. Met elektriciteit verwarm je je woning energiezuinig en met oog voor het milieu. Helemaal als je de verwarming ook nog eens combineert met zonnepanelen op het dak van je woning. Met verwarming van de toekomst, moet je uiteraard ook gebruikmaken van de nieuwste technieken. 

Koppel Adax Neo Wifi panelen aan elkaar

De Adax Neo Wifi is een moderne elektrische verwarming, die je in alle ruimtes kunt gebruiken. Zelfs in de badkamer, want de het paneel is spatwaterdicht. Met de ingebouwde wifi thermostaat, is aparte bediening per paneel niet meer nodig. Via een app op je smartphone of tablet heb je alle mogelijkheden om je paneel op afstand te bedienen. Heb je in andere ruimtes ook een Adax Neo Wifi paneel hangen, dan heb je de mogelijkheid om de verschillende panelen met elkaar te koppelen. 

Stel een programma per ruimte in

De koppeling tussen de Adax Neo Wifi panelen, zorgt ervoor dat je niet iedere ruimte hoeft in te lopen om de thermostaat te bedienen. Vanuit je luie stoel programmeer je alle panelen in je huis. Per ruimte bepaal je hoe hoog de temperatuur moet zijn of het tijdstip wanneer een paneel wordt aan- of uitgeschakeld. Dit is je huis op moderne wijze verwarmen en bovendien zonder gebruik van onnodige energie. 

 

https://verwarmwinkel.nl/product/adax-neo-wifi/