Goede doelen wereld
Image default
Winkelen

Je interieur stijlen met een dierenhuid of vacht?

Je interieur stijlen met een dierenhuid of vacht? Het is tegenwoordig erg in maar wat past er nou bij je woning en bij jouw stijl? In dit artikel vertellen wij je hoe je een schapenvacht of een koeienhuid kan gebruiken om jouw woning/kamer te stijlen. Mocht je een andere huid of vacht willen gebruiken, dan kan je dat altijd zoeken in google.

Een koeienhuid als vloerkleed gebruiken

Een koeienhuid kan je heel goed als vloerkleed gebruiken. Als je gaat voor een echte koeienhuid, dan zijn er veel soorten en maten. De huiden komen namelijk van levende dieren waarbij ze er allemaal verschillend uitzien. Toch zijn er bekende patronen zoals zwart/wit, bruin/wit, tricolor, maar er zijn veel meer mogelijkheden bijvoorbeeld: beige, grijs, champagne etc. Heb je een landelijke woning dan is een koeienhuid vloerkleed met een natuurlijke huid erg mooi, maar heb je een moderne woning dan kan het ook heel mooi zijn om een geverfde koeienhuid te kopen.

Wil je een kleinere kamer stijlen; kies dan voor een wat kleiner vloerkleed. Heb je een grotere hal bij de binnenkomst van je woning, dan kan je hier prima een mooie koeienhuid voor gebruiken.

Een koeienhuid als decoratie

Koeienhuiden worden niet alleen gebruikt als vloerkleed, maar ook voor meubels en decoratie. Zo heb je bijvoorbeeld onderzetters met koeienhuid of kussens afgewerkt met koeienhuid. Voor meubels kan je denken aan poefen, bankjes en zelf hele bankstellen.

Waar gebruikt je een schapenvacht voor

Wil je een schapenvacht kopen en weet je niet waar je het voor kan gebruiken? Dan kan ik je geruststellen. Een schapenvacht kan je voor zo veel dingen gebruiken! Voor het aankleden van je bank, tafel, stoel en nog veel meer. Er zijn ook hele mooie schapenvacht kussens.

Schapenvachten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook hier heb je geverfde vachten en natuurlijke vachten, maar er zit ook verschil in haarlengte en zachtheid van de schapenvacht. Dit komt door de verschillende technieken om een vacht te looien, maar ook waar de schapen vandaag komen.

Ieder heeft zo zijn eigen smaak en inrichting van zijn/haar woning, maar één ding is zeker; overal in huis past er een schapenvacht!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/

Gerelateerde artikelen

Keukens Veenendaal: zo zien moderne en luxe keukens eruit

Alle moed verzameld… en nu, trouwringen kopen!

Een op maat gemaakte pokertafel kopen