Goede doelen wereld
Image default
Woningen

5x lichtdoorlatende gordijnen op maat

Wil jij meer licht in jouw interieur? Hoewel donkere kleuren helemaal van deze tijd zijn, kan het de woonkamer erg donker maken. Lichtinval speelt een belangrijke rol bij de kleurbeleving in huis en het is een echte sfeermaker. Laat meer licht binnen met licht doorlatende gordijnen. In dit artikel lees je hoe je meer sfeer maakt door de lichtinval te veranderen.

#1 – Lichte vitrages op maat

Met vitrages verwelkom je veel licht in jouw woning. Hiernaast zorgen vitrages voor een fijne akoestiek is huis en een romantische sfeer. Dit type gordijnen is veelal wit of lichtgrijs, waardoor de ruimte nog lichter lijkt. Zelf vitrages op maat bestellen kan op https://www.paxraamdecoratie.nl/vitrage-op-maat. Je kunt vitrages ook combineren met jaloezieën voor een extra gezellige uitstraling. Denk aan witte of houten jaloezieën, waarmee je zelf de lichtinval bepaalt en de strakke lijnen benadrukt. Haal het natuurlijke licht in huis met grote ramen en transparante gordijnen.

  • Veel lichtinval
  • Privacy behouden
  • Zeer sfeervol
  • Fijne akoestiek

#2 – Transparante vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn ook één van de meest sfeervolle vormen van raamdecoratie. Vouwgordijnen hebben een uniek warme uitstraling en ze geven je huis karakter. Transparante vouwgordijnen passen bij elk interieur, zowel op kantoor als in de woonkamer en het is in elke kleur te verkrijgen. Je kunt gaan voor standaard kant-en-klaar vouwgordijnen, maar als je gaat voor deze vouwgordijnen op maat kun je ze perfect laten aansluiten bij jouw interieur.

#3 – Duo rolgordijnen op maat

Duo rolgordijnen zorgen echt voor een frisse sfeer in jouw woonkamer. Zeer populair en je bepaalt zelf gemakkelijk de hoeveelheid lichtinval door de verschillende stofbanen. Je kunt echt spelen met het licht met deze rolgordijnen, doordat transparante en semi-transparante stofbanen zich afwisselen. Creëer je overdag strakke lichtvlakken van je raampartijen en zorg je ‘s avonds voor meer privacy en een intieme sfeer.

#4 – Inbetween gordijnen

Natuurlijke lichtinval is echt dé sfeermaker in het interieur. Bovendien bepaalt raamdecoratie de lichtinval en akoestiek van jouw huis. Maar hoe voeg je nou meer sfeer én meer licht toe? Licht doorlatende inbetweens, ook wel inbetween gordijnen op maat zijn perfecte sfeermakers. Ze zijn een perfecte combinatie tussen vitrage en overgordijnen o.b.v. lichtdoorlatendheid en stofdikte. Samen te stellen in alle populaire kleuren. Meer informatie over inbetweens vind je op deze website.

#5 – Transparante rolgordijnen

Rolgordijnen zie je vaak voorkomen in de slaapkamer met verduisterende stof. Maar rolgordijnen zijn ook zeer geschikt voor de woonkamer. Laat meer licht binnen met transparante rolgordijnen. Het creëert mooie lichtinval en je vindt altijd de perfecte rolgordijnen voor jouw interieur, omdat het zo’n divers product is.

Je krijgt door deze rolgordijnen iets meer privacy, maar je kunt wel door de stof heen kijken. Transparante stoffen halen wat scherpte uit het zonlicht en zorgen voor sfeer in huis en demping van geluiden.