Goede doelen wereld
Image default
Woningen

Een aantal ideeën voor tegels in huis

Er zijn veel verschillende soorten tegels. Zo heb je bijvoorbeeld tegels die alleen in de badkamer worden gebruikt, maar ook wel in de keuken of op andere plaatsen. Tegels kunnen een woning soms erg gezellig maken en ze vormen vaak het decor van ieder huis. Er zijn ontzettend veel soorten, vorm en kleur tegels, dus het is niet zo gemakkelijk om er één uit te zoeken die goed bij jouw huis past.

Tegels met een patroon

De tegels met een patroon hebben vaak net iets meer uitstraling dan de standaard tegels. Ze zijn er in verschillende soorten en je kunt ze bijvoorbeeld ook combineren met andere vormen of kleuren tegels. Zo zijn er bijvoorbeeld matte of glanzende tegels, maar ook tegeltjes met een patroon en keramische tegels die dezelfde kleur hebben als de vloer waarin ze gelegd worden.

Tegels in de badkamer

De tegels in de badkamer moeten wel een stevige kleur hebben. Er zijn ontzettend veel soorten die hier goed bij passen, maar je wilt uiteraard gezelligheid en warmte creëren met deze plek. Er zijn tegels die heel erg veel uitstraling hebben en deze kunnen dan ook goed bij badkamers passen, maar er zijn ook eenvoudige tegels met leuke patronen of grappige vormgeving die perfect passen in een badkamer.

Het kiezen van tegels is niet makkelijk en je moet daarom ook vaak creatief zijn met het combineren van allerlei soorten en vormen, maar als je de juiste keuze maakt kan je badkamer er echt fantastisch uit gaan zien. Laat je tegels inclusief leggen, dat is vaak goedkoper!

Tegels in de woonkamer

Een tegelvloer in de woonkamer is echt iets voor opa’s en oma’s, maar er zijn veel jongere mensen die het ook geweldig vinden. Deze woningstijl wordt wel wat klassieker genoemd en dat past perfect bij de meeste Nederlandse woonkamers.

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Bekijk een Auping bed bij deze speciaalzaak in Breda

Je woning verkopen in de Noord-Limburg

Een veranda aan huis: geniet het hele jaar door van de buitenlucht