Goede doelen wereld
Image default
Woningen

Kies voor korte lijnen en een berg ervaring bij de makelaar in Wageningen

Een makelaar in Wageningen die kan leunen op 50 jaar ervaring in het vak is familiebedrijf Jeltes ten Hoor Makelaars. Al vele jaren zetten de medewerkers van deze makelaar zich in voor klanten op de woningmarkt van Wageningen en omstreken. Zo vallen bijvoorbeeld ook Wageningen-Hoog, Bennekom, Renkum, Ede, Heelsum, Rhenen, Doorwerth, Wolfheze en de Betuwe onder het werkgebied. Naast een hoop ervaring mag u bij deze makelaar uit Wageningen rekenen op een informeel en persoonlijk klantcontact. De lijnen zijn kort, er is altijd een medewerker die u met informatie of advies verder kan helpen.

Begeleiding tijdens het gehele verkooptraject

Bij Jeltes ten Hoor Makelaars bent u welkom wanneer u uw woning wilt verkopen. De makelaars van dit kantoor kunnen u tijdens het hele verkooptraject begeleiden. Daarbij wenden deze medewerkers hun vindingrijkheid aan om uw woning optimaal in de markt te zetten. Dit om de verkoopkans zo groot mogelijk te maken en veel geïnteresseerden te kunnen aantrekken. Daarnaast worden er altijd mooie foto’s van uw woning gemaakt en zult u op maat advies krijgen op het gebied van styling. Hiervoor werkt deze makelaar uit Wageningen samen met professionals die er een neusje voor hebben uw woning helemaal verkoopklaar te maken.

Vindt uw droomwoning met deze makelaar in Wageningen

Voor het kopen van een woning via dit ervaren makelaarskantoor geldt dat u ook tijdens dit traject begeleiding van A tot Z ontvangt. Met veel kennis van de woningmarkt en medewerkers die zelf sociaal actief zijn in de regio, kunt u rekenen op gedegen advies met betrekking tot mogelijkheden en locaties. Heeft u al een woning op het oog maar zit u nog met veel vragen, dan kunt u deze allemaal voorleggen aan dit makelaarskantoor. Er is altijd een specialist die u verder kan helpen, of het nu een vraag over de verkoopprijs betreft of over het vergaren van informatie over eventuele bestemmingsplannen.