Goede doelen wereld
Image default
Woningen

Kom tot rust bij dit verzorgingshuis in Groningen

Bent u samen met uw partner op zoek naar een prachtige plek om tot rust te komen en samen oud te worden? Dan bent u op zoek naar De Leyhoeve, een verzorgingshuis en brasserie in Groningen. Hier kunt u samen met uw partner genieten van uw oude dagen en ook echt samen blijven. Bij dit verzorgingshuis zijn er verschillende speciale zorgsuites beschikbaar, speciaal voor ouderen. U kunt hier dus aangenaam oud worden. Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een soortgelijke plek? Dan is De Leyhoeve waarschijnlijk de perfecte locatie voor u. Dit is werkelijk een thuis, waar u samen met uw partner kunt wonen.

Blijf samen genieten van het leven

Naarmate u ouder wordt kan het steeds lastiger zijn om zelfstandig te wonen. Bijvoorbeeld omdat er veel trappen in uw huis zijn, of omdat uw huis te groot is om samen te onderhouden. Ook in deze situaties biedt die verzorgingshuis in Groningen een oplossing. De deskundige medewerkers doen er alles aan om u beiden samen te laten wonen. Ook op het moment dat uw partner andere zorgbehoeften heeft dan u. De suites zijn hier speciaal op aangepast. U bent er dus van verzekerd dat u samen blijft genieten van het leven.

Ontdek alle faciliteiten bij dit verzorgingshuis

De Leyhoeve is meer dan enkel een verzorgingshuis in Groningen, het is ook een gewaardeerde brasserie. U bent er van maandag tot en met zondag van harte welkom voor een lunch of diner. Van lekkere broodjes tot maaltijdsalades en van verse soepen tot heerlijke tosti’s; u heeft meer dan voldoende keuze bij deze brasserie in Groningen. Laat u daarom inspireren door alles wat deze locatie u en uw partner te bieden heeft. Komt u ook een keer langs om geïnformeerd te worden door een van de deskundige medewerkers? Zij vertellen u graag meer.