Goede doelen wereld
Image default
Woningen

Losse keukenkastjes voor je IKEA-keuken: zo hoef je niet te verbouwen

Ben jij een trotse eigenaar van een IKEA-keuken? En verkeert deze op zich nog in een prima staat, maar zijn er aan de buitenkant enkele beschadigingen opgetreden? Dan is een hele verbouwing te drastisch. Gelukkig bestaat er een alternatief. Je kunt ook losse keukenkastjes voor je IKEA-keuken kopen bij een daarin gespecialiseerd bedrijf. Zo kun je je IKEA-keuken renoveren zonder hak- of sloopwerk. Het METOD-systeem, die de binnenkant van alle keukens van deze Zweedse woongigant bepaalt, maakt dit mogelijk.

Op welke manieren kun je je keuken personaliseren?

Wanneer je toe bent aan een originelere keuken, laat je beschadigde frontjes niet vervangen door dezelfde losse keukenkastjes van IKEA. In plaats daarvan zoek je naar manieren om je keuken te personaliseren. Dit kan je doen middels bovenkasten, hoekkasten, hoge kasten, ladekasten en onderkasten, maar ook handgrepen en werkbladen. Wil je op deze manier je IKEA-keuken renoveren? Het is mogelijk voor alle soorten keukens: de L-keukens, U-keukens, keukens met een kookeiland of bar en alle andere exemplaren.

Nieuwe en bestaande keukens

Een specialist in het personaliseren en renoveren van IKEA-keukens is Ostoya Furniture. Het bedrijf geeft jouw keuken weer de mooie uitstraling die hij verdient. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid van bepaalde materialen of kleuren, die bij IKEA zelf vaak beperkt is. Je kunt Ostoya Furniture inschakelen voor het renoveren van je IKEA-keuken, maar ook kun je losse keukenkastjes direct door hen laten maken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Ervaar snelle levering en eenvoudige montage

In de webshop van deze expert vind je tal van mogelijkheden. De onderdelen worden vier tot zes weken na je bestelling bij jou thuisgeleverd en zijn direct klaar voor montage. Monteren kan ook op maar één manier, waardoor je zelfs als je twee linkerhanden hebt niet voor deze klus hoeft te vrezen. Heb je speciale wensen, dan mag je dit bij deze expert altijd kenbaar maken.