Goede doelen wereld
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een demontabele container in RAL kleur? Hier zit u goed!

Wij van zelfbouwcontainer bieden u een groot assortiment aan van verschillende demontabele zelfbouwcontainers. Uw snelbouw container kan uiteraard ook geleverd worden in  kleur. Wij hebben in ons aanbod demontabele containers in alle RAL kleuren. U bepaalt in welke kleur u de container geleverd wilt krijgen. Af en toe is er wel is een demontabele container nodig. Dit kan voor gereedschap zijn of voor spullen, maar ook tijdens verbouwingen en verhuizingen. Een normale container zonder kleur kan saai gevonden worden. Daarom bieden wij van zelfbouwcontainer een demontabele container in RAL kleur aan. Dit is nog steeds een prima container maar dan met een leuk kleurtje. Deze snelbouw container bestaat ook uit 6 panelen die gemakkelijk en in een korte tijd in elkaar gezet kunnen worden. Deze panelen worden vervoerd met een aanhangwagen, waardoor de transportkosten erg laag liggen!  Op zoek naar een demontabele container in RAL kleur met een goede prijs/kwaliteits verhouding? Bezoek dan direct onze website!

 

Snelbouw container

Bij ons van zelfbouwcontainer kunt u goed terecht als u op zoek bent naar het kopen en huren van een demontabele container in kleur! Op zelfbouwcontainer heeft u de mogelijkheid om een demontabele containers te  kopen of te huren die aansluit op uw wensen. Hier heeft u keuze uit heel veel verschillende soorten en maten. Hiervan kunt u ook nog bepalen op welke positie de deur of deuren worden gemonteerd (lange of korte zijden). Het aantal deuren in de container kunt u ook zelf bepalen (1 of 2). Zo bieden we u bij het kopen en huren van een snelbouw container een heleboel opties voor u om een persoonlijke draai te geven aan uw standaard demontabele container in kleur.

Container 3×2

Bent u opzoek naar een opslagcontainer van 3x2m? Wij bieden u verschillende soorten containers aan van deze afmetingen. Zo hebben wij materiaal containers met een rolluik sluiting van 3 meter bij 2 meter, maar ook sanitair modules voor dames en heren of voor alleen heren. Ideaal voor op de bouwplaats of een festivalterrein. Daarnaast hebben wij containers van 3X2 voor gascilinders. Uiteraard leveren wij ook onze demontabele containers, in de door u gewenste kleur, in de afmeting 3X4! Bezoek snel onze website en neem een moment om even rond te kijken!

Waar een demontabele container voor gebruikt kan worden

Een demontabele container wordt vaak gebruikt als een opslag box. Dit komt doordat de container makkelijk in en uit elkaar te zetten is. Waar deze containers ook vaak gebruikt voor worden, is als tuinhuisje. De demontabele container in RAL kleur is met verschillende opties beschikbaar. Zo kunt u kiezen voor een enkele of dubbele deur, maar ook zelfs met ramen in de zijpanelen. De container lijkt dan meer op een tuinhuis dan daadwerkelijk een container. De panelen zijn makkelijk op moeilijke plekken te krijgen, dus ook in de tuin!

Demontabele container

Een demontabele container, op onze website vindt u legio mogelijkheden. Zo hebben wij de standaard demontabele container, de gekleurde demontabele container, een sanitair module met toilet en douche, een gascilinder container en zelfs een geïsoleerde container voor gevaarlijke stoffen. Al deze containers zijn leverbaar in heel veel verschillende afmeting. Nu zijn de standaard demontabele container en de demontabele container in RAL kleur tijdelijk in de aanbieding! Dus waar wacht u nog op? Wees snel en bestel uw container vandaag nog!

 

Liever huren? Ook mogelijk!

Een demontabele gekleurde container in RAL kleur kopen is natuurlijk niet niks. Wilt u deze liever huren? Dan is dit mogelijk. Wanneer kan er het beste een container gehuurd worden? Op het moment dat containers op korte termijn nodig zijn, is het vaak wel voordeliger voor de klant om een container te huren. De demontabele gekleurde containers in RAL kleur zijn net zoals de niet gekleurde containers vanaf 6 maanden te huur. Wilt u langer dan een jaar huren, dan zou u contact op kunnen nemen met zelfbouwcontainer! De voordelen hiervan is dat er geen zorgen meer zijn over de verkoop van uw gekleurde container. De opslagcontainer wordt aan het einde van uw huurperiode weer netjes gedemonteerd en meegenomen.

Meer details?

Heeft dit blog uw interesse gewekt en wilt u meer weten over deze producten? Dat kan! Bezoek snel onze website en kijk even rond. Op onze website hebben wij al onze artikelen overzichtelijk weergeven. Iedere container is voorzien van extra informatie met daarnaast de specificaties en belangrijke eigenschappen van onze producten. Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar info@zelfbouwcontainer.nl of neem telefonisch contact met ons op. Dit kunt u doen met behulp van de volgende telefoonnummers: 085-0685590 .

Iets wat wij u als enige in Nederland kunnen bieden, is de allerlaagste prijs garantie! Ook kunnen wij u een 10 jaar durende garantie bieden die het roesten van uw container betreft. Wanneer uw demontabele container in kleur binnen 10 jaar na aankoop roest begint te vertonen, kunt u contact opnemen en dan wordt dit netjes samen afgehandeld. Dus waar wacht u nog op? Bestel nu!

 

Gerelateerde artikelen

Agenda of notitieboek, moleskinene leuchtturm

Je VOG aanvragen

Houd uw waren fris en stel ze stijlvol tentoon met een professionele koeltoonbank