Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Borg continuïteit met cybersecurity

Het is aan de orde van de dag en dagelijks onderwerp van gesprek; cyberveiligheid. Het beschermen, voorkomen en weerbaar maken van de organisatie is essentieel om cybercriminelen een stap voor te zijn. Dit zowel op de korte als lange termijn, want cybercriminelen worden steeds slimmer.

Lees ook: Managed SOC (Security Operations Center)

Steeds vaker krijgen bedrijven te maken met een hack, datalek of ransomware. De gevolgen zijn vaak niet te overzien en uiteenlopend van een milde boete of imagoschade tot het compleet stilvallen bedrijfsprocessen of de volledige organisatie.

Gijzeling door Ransomware

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook zeker in de wereld van cybersecurity. Toch komt het nog te vaak voor bij gerenomeerde Nederlandse bedrijven en blijkt de informatiebeveiliging niet op orde met grote veiligheidsincidenten als gevolg.

Lees ook: Managed Endpoint Security

 

Bijvoorbeeld de gijzeling van backups, de hardeschijf, het intranet, communicatiemiddelen of de complete ICT-omgeving. Cybercriminelen vragen vaak losgeld om de versleuteling van het systeem op te heffen. In dit soort scenario’s is het belangrijk dat u een cybersecurity specialist als Ultimum zo snel mogelijk inschakelt.

Een cybersecurity expert handelt adequaat om escalatie te voorkomen en de impact van een succesvolle aanval te verminderen.

Cybersecurity services

Kies vroegtijdig voor cybersecurity services, zodat u weerbaar bent en een actieplan heeft klaarliggen in geval van een noodsituatie. Met cybersecurity oplossingen voorkomt u ernstige incidenten middels monitoring en awareness.

Desondanks kan het voorkomen dat een cybercrimineel er alsnog in slaagt om het bedrijfsnetwerk te hacken. In zo’n geval is het handig als er een incident respons team en plan klaarligt om op gepaste wijze te handelen.

Borg continuïteit

Ultimum helpt hier graag bij. Ook aan de slag met cybersecurity en zou je de continuïteit nu en voor de toekomst willen waarborgen? Als specialist biedt Ultimum het volledige spectrum aan cybersecurity diensten. Hierbij moet je denken aan pentesting, ethical hacking, monitoring, awareness en risico management services.

Benieuwd of meer weten? Neem dan contact op of plan een informatiegesprek met een consultant.

 

 

https://ultimum.nl