Goede doelen wereld
Image default
Zakelijke dienstverlening

Rijplaten huren? Dan kiest u voor een sterke ondergrond!

Van een evenement tot een bouwproject: een stevige ondergrond is van cruciaal belang. Zeker wanneer een terrein na een flinke plensbui is omgetoverd tot een modderpoel, zijn rijplaten een geschenk uit te hemel. Voor de verhuur van rijplaten heeft Verbruggen-Volkel de oplossing voor u probleem. Zorg dat de werkzaamheden of het festival ongestoord door kunnen gaan en kies voor het huren van rijplaten. Laat zware bouwmachines over een drassig terrein rijden of zorg dat de bezoekers van een evenement niet tot hun enkels in de modder staan. Rijplaten huren bij Verbruggen-Volkel, betekent dat alles wat u gepland heeft door kan gaan.

Creëer een massieve basis op ieder terrein

Maanden plannen, voorbereiden en uitvoeren. Het organiseren van een evenement of bouwproject kost ontzettend veel tijd en inspanning. Zorg dat uw projecten op schema blijven en kies voor het huren van rijplaten. Laat regen uw plannen niet verpesten en schakel Verbruggen-Volkel in voor het huren van rijplaten. Loop en rijd over rijplaten om niet weg te zakken in de modder óf om de ondergrond te beschermen.  Creëer een massieve basis op ieder terrein en ontdek bij Verbruggen-Volkel wat uw mogelijkheden zijn.

Laat uw plannen doorgaan

Zeker weten dat uw evenement of bouwproject niet in het water loopt? Kies dan voor de verhuur van rijplaten bij Verbruggen-Volkel. Leg een tijdelijke weg over uw terrein en creëren een stevige ondergrond. Geef aan de specialist door hoeveel rijplaten met een afmeting van 6 x 1,5 meter u nodig heeft. Heeft u Verbruggen-Volkel laten weten wanneer u de platen nodig heeft? Dan komen zij met eigen transport de rijplaten bij u leveren en leggen op uw gewenste locatie. Is uw evenement afgelopen of is uw bouwproject klaar? Dan komen zij de rijplaten natuurlijk weer bij u ophalen. Vraag een offerte aan en ontdek wat in uw situatie de mogelijkheden zijn.