Goede doelen wereld
Image default
Cadeau

Koop hét cadeau voor de feestdagen hier

Bent u dit jaar op zoek naar hét cadeau om te laten zien hoeveel u om iemand geeft? Overweeg dan een foto in glas van all-in crystal. De dagen worden korter en de temperatuur buiten daalt. Daarom zoekt men graag met naasten de warmte op in huis. Onze webwinkel biedt een breeds scala aan mogelijkheden voor foto’s in glas waarmee u de warmte in huis brengt.

Een breed assortiment

All-in Crystal biedt foto’s in kristalglas in allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit blokvormen, hartjes, geribbelde of rechte randen, combinatievormen en zelfs boekenhouders met uw eigen tekst er in verwerkt. Vaak gaat het om een portretfoto van één of meerdere personen, maar ook dieren, bedrijfslogo’s en andere afbeeldingen zijn mogelijk. U kunt bij de foto ook een tekst in het glas laten verwerken. Foto’s zijn zowel in 2D als in 3D in het glas te verwerken.

Verschil tussen 2D en 3D

Vanaf de voorzijde gezien zijn de 2D en 3D kristallen vrijwel gelijk. De 2D variant is alleen vanaf de voorzijde te bewonderen. Bij de 3D variant wordt de foto extra bewerkt, waardoor het kristalglas ook vanaf de zijkanten interessant is om te zien. U ziet dan een silhouet van de zijkant van een gezicht, dier of object. Zowel bij 2D als 3D foto’s in glas levert u een normale digitale foto aan.

Verwerking van uw foto

De foto die u aanlevert bewerken wij zodat deze optimaal in het glas verschijnt. Wij verwijderen bijvoorbeeld de achtergrond van de foto, waardoor het onderwerp beter naar voren komt. Na bewerking wordt uw foto door middel van lasermachines niet óp, maar in het glas gebrand. De kleine brandpuntjes die in het glas ontstaan vormen tezamen de afbeelding.

LED verlichting voor extra aandacht

Bij uw glazen foto kunt u ook LED verlichting bestellen. Dit zijn lichtplateau’s waar het kristaglas op geplaatst kan worden. Wij bieden voor elke vorm kristalglas een passende LED verlichting. Ook verlichting op batterijen is mogelijk. Bijzonder in onze collectie is de LED zuil. Het kristalglas wordt in de zuil geplaatst en door verlichting in de zuil beschenen.

Van uzelf of van een ander

Als onderwerp van de foto zijn er eindeloos veel ideeën te bedenken. Zo kunt u een foto van uzelf, of juist een foto van een persoon waaraan u het cadeau geeft gebruiken. Vergeet ook niet de opties groepsportret en mens en dier samen. Bent u nieuwsgieren geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod op de website van All-in Crystal.

https://www.all-incrystal.nl/