Goede doelen wereld
Image default
Cadeau

Een cadeau bestellen bij je personeel?

Hey jij daar! Ben je op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel? Dan kan ik je verder helpen! Wij hebben verschillende pakketten samengesteld. Deze pakketten hebben allemaal een apart thema. Je kan onder andere pakketten bestellen voor:

Bekijk eens rustig onze webshop en kijk of je een leuk pakket voor je collega’s kan vinden.

Specialist in relatiegeschenken voor je personeel

Wij zijn specialist in het samenstellen van relatiegeschenken voor je personeel. Zo hebben wij al veel leuke bedrijven mogen helpen om hun personeel te verassen met een uniek cadeau. Zo bezorgen wij pakketten op 1 locatie of bij je medewerkers thuis. Samen bepalen we de verzendmethode en verzenddatum. Als jij aangeeft waar je het wil laten bezorgen, dan zorgen wij ervoor dat de pakketten ruim voor de bezorgdatum worden bezorgd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Online een offerte aanvragen

Je hebt de mogelijkheid om eenvoudig online bij ons een offerte aan te vragen. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en weet je gelijk waar je aan toe bent. In de offerte aanvraag staat alle informatie die wij nodig hebben om een juiste offerte voor je op te stellen. Bestel je meer dan 50 pakketjes? Dan heb je de mogelijkheid om een video op maat van ons te ontvangen. Met deze video kunnen wij het pakket voor jou unboxen, zodat je precies weet wat jij de medewerkers geeft en niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk onze webshop en vraag eenvoudig een offerte aan!

 

https://borreldoosje.nl/

Gerelateerde artikelen

Cadeau voor je vriend

Wat koop je voor een kind vanaf 2 jaar?

Zelf een kerstpakket samenstellen? Dat kan hier!