Goede doelen wereld
Image default
Eten en drinken

De lekkerste bladerdeeg recepten om een verassende quiche te maken

Ben jij nog op zoek naar een paar originele bladerdeeg recepten om een verassend lekkere quiche te maken of om een pizza te beleggen? Van het merk Tante Fanny koop je niet alleen heerlijk verse deegproducten, je kunt ook rekenen op de allerlekkerste bijpassende recepten. Selecteer eenvoudig de deegsoort die je gaat gebruiken, om vervolgens verassend lekkere recepten te ontvangen. Van dit merk koop je onder meer vers bladerdeeg, vers pizzadeeg en deeg speciaal voor het maken van quiche en taart.

Inspiratie voor het maken van een quiche

Er bestaan ontzettend veel quiche recepten met even zovele combinaties aan ingrediënten. Zo bereid je bijvoorbeeld binnen no-time en zeer eenvoudig met restjes uit je koelkast een smakelijke maaltijd. Gebruik het speciale deeg voor taarten en quiches van Tante Fanny als basis en ga daarna direct aan de slag. Dit deeg is al handig rond van vorm en koop je eveneens kant-en-klaar in de supermarkt. Wil je graag eerst wat inspiratie opdoen alvorens je een quiche gaat maken? Bezoek dan eens de website van Tante Fanny voor heel veel lekkere recepten. Eveneens kun je het handige receptenboekje ‘Koken met kliekjes’ hier gratis online downloaden.

Pizza beleggen volgens inspirerende recepten

Heb je meer trek in pizza? Ook dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden en kun je met heel veel ingrediënten aan de slag. Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor lekkere combinaties? Bij Tante Fanny vind je hiervoor eveneens inspiratie en recepten. Het pizzadeeg kun je in drie varianten vers op rol kopen en daarbij is al het deeg zonder dierlijke producten, smaakversterkers en kleurstoffen. Dat betekent dat je zeer verantwoord kunt beginnen met het beleggen van je pizza! Gebruik de ingrediënten naar keuze of volg een lekker recept van de website. Tevens vind je leuke ideeën voor het maken van borrelhapjes en partysnacks op de website van Tante Fanny. Zo zijn pizzaschuitjes of pizzastengels met drie lekker dips leuk om te serveren op een feestje. Ook deze maak je zelf met behulp van de recepten van Tante Fanny.