Goede doelen wereld
Image default
Financieel

Kies voor een crypto- of aandelenbroker

Je hebt gekozen om te starten met beleggen. Wat goed dat je de keuze maakt om financiële vrijheid na te streven! Nu je begint met beleggen is het belangrijk om te kiezen of je wilt beleggen in de snel bewegende wereld van cryptovaluta of dat je juist iets veiliger bent en kiest voor aandelen van bedrijven die daadwerkelijk omzet en winst cijfers noteert. Wat je keuze ook is, het kiezen van de juiste broker is de basis van elke keuze die je maakt. Brokers kunnen namelijk erg duur zijn als je weinig handelt of erg duur zijn als je veel handelt. Je kiest niet zomaar een broker omdat die er leuk uitziet. Je kiest een broker omdat de tarieven in jouw voordeel werken. Weet je al wat voor type belegger je bent: Actief of passief? Super! Dan kunnen we aan de slag met de crypto en de aandelebrokers.

Beleggen in cryptovaluta via een cryptobroker

Om te beleggen in cryptovaluta dien je een account aan te maken bij een cryptobroker. Je bent dus waarschijnlijk iemand die ervan houd om lekker veel spanning in een koers te zien. Soms kan een koers met 50% omhoog spuiten, maar de keerzijde is dat je af en toe 50% in de rode cijfers ziet. Dat de helft van je vermogen ineens verdampt is iets waar jouw hart goed tegen kan. Je kunt dit verdragen en je verkoopt niet op het moment dat jouw waarde halveert. Waarschijnlijk is Bitvavo een goede broker voor jou om te beginnen. Bitvavo is de pionier, de grondlegger in Nederland als het gaat om crypto verkopen wat in lijn is met de wet- en regelgeving vanuit de Nederlandse overheid. Wil je weten wat Bitvavo jou kan bieden? Lees de Bitvavo review van Beter Beleggen om erachter te komen of de broker aan jouw wensen voldoet.

Aandelenbrokers

Wil je juist beginnen met beleggen in wat veiligere effecten, zoals aandelen? Dan kun je kiezen om te beleggen met een aandelenbroker. Wij raden je aan om een aandeel te kiezen die een goede lange termijn visie heeft en een mooie potentieel rendement, zodat jij hier ook van kunt profiteren. Een aandeel wat wij erg interessant vinden is Netflix. Netflix is namelijk sinds de corona enorm gegroeid en we verwachten met de huidige innovaties dat ze ook blijven groeien. Wil je zelf beginnne met het Aandelen Netflix kopen? Dan kun je onze analyse lezen op de website. Als je niet direct achter het kopen van aandelen staat, dan kan het slim zijn om eerst een cursus te volgen zoals de Trading Navigator Methode review. Deze cursus helpt je om direct de beste keuzes te maken voor jouw beleggingen. Bij Beter Beleggen vind je alle informatie over beleggen, voor zowel de beginnende belegger als de meer ervaren belegger kun je hier goed terecht!

https://beter-beleggen.nl/