Goede doelen wereld
Image default
Financieel

Koop ether met bankoverschrijving of creditcard via ETF

Heb je je ooit afgevraagd of je de ether kunt kopen met je bankoverschrijving en creditcard via BTC? Of moet u een van de andere opties zoals PayPal, Neteller, WorldPay of Moneybooker gebruiken? Nou, het antwoord is natuurlijk ja. Maar misschien de vraag die u moet stellen, is welke optie om te gebruiken wanneer?

 

Het antwoord is dat je ze allemaal kunt gebruiken. Ja, dat is goed dat u zowel uw bankpas als uw bankrekening kunt gebruiken om ether mee te kopen. Waarom? Er zijn een paar redenen. Ten eerste heeft het gebruik van uw bankrekening enkele zeer duidelijke voordelen.

U hoeft niet uit te gaan en bijvoorbeeld een account op Ethernet te openen.

 

Ten tweede is het een zeer betrouwbare manier om ether te verkrijgen. De banken hebben hun eigen online websites die ze regelmatig updaten. En de belangrijkste reden is dat als er iets misgaat, de banken nog steeds kunnen helpen. Maar dat is niet echt het punt. We willen weten wat de beste manier is om het te doen, en dat is het gebruik van uw bankrekening.

 

Dus wat u hoeft te doen is een serviceprovider vinden waarmee u uw ether van uw bank kunt nemen en kunt u vervolgens overdragen naar een ander smartcardapparaat. Dat betekent dat je in staat bent om je ether mee te nemen waar je ook gaat, en het als je wilt doorbrengen. En het beste ding erover, is dat je geen account hoeven te openen om dat te doen.

 

Maar welke moet je gebruiken? Het antwoord is eenvoudig, en het is niet afhankelijk van welke bank u gebruikt. Gebruik degene die het meest geschikt voor u is. Nadat u een serviceprovider hebt gevonden, meldt u zich gewoon aan op hun website en maakt u uw overdracht. U wordt vervolgens om een creditcard of een bankrekeningnummer gevraagd.

Als je ze allebei hebt, is je transactie succesvol gemaakt!

 

Als u echter alleen uw bankgegevens hebt, en geen creditcard, dan is uw beste om een dienstverlener van derden te gebruiken. Ze brengen je een vergoeding in rekening, en dat is meestal niet meer dan $ 10. Dan kunt u ze gewoon betalen en blijven werken. Je krijgt geen speciale voordelen, maar je zult er tenminste zeker weten dat je transactie via de ETF-bankoverschrijving of creditcard vatbaar is geweest. En wanneer u klaar bent, kunt u het geld dat u hebt verzonden te volgen en te zien of het zijn bestemming heeft bereikt.

Klik hier BitcoinMeester

Gerelateerde artikelen

De beste broker voor iedereen die wilt beleggen

Bescherm je Crypto currency.

Een lening aanvragen voor tweedehandswagen