Goede doelen wereld
Image default
Onderwijs

Een maatwerk taaltraining voor uw personeel en uzelf!

Verkoopt u uw producten en/ of diensten sinds kort in Groot Brittannië? Staat u op het punt een nieuwe vestiging te openen in Berlijn? Bent u benaderd door een Chinese ondernemer om samen te werken? De zaken gaan goed, gefeliciteerd! Om ervoor te zorgen dat de communicatie met de partners en klanten in het buitenland soepel en vlot verloopt is een taaltraining zakelijk Engels, Duits of Chinees bij The Square Mile van harte aan te bevelen. Is er haast bij kies dan voor een spoedcursus Engels, Duits of Chinees. Iedere training of cursus is maatwerk.

Bij The Square Mile worden ook opleidingen Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans gegeven. De afgelopen jaren is gebleken dat er steeds meer behoefte is aan cursussen Arabisch, Pools en Turks; in deze talen kunnen uw medewerkers en u zich bekwamen bij The Square Mile. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom worden de trainingen aangepast aan specifieke behoeften en wensen. Globaal gesproken zijn dit de mogelijkheden:

  • Een taaltraining op afstand, oftewel online;
  • Een individuele cursus;
  • Een groepsopleiding;
  • Een of meerdere workshops;
  • Een spoed taaltraining.

Laatstgenoemde kan noodzakelijk zijn als u onlangs bent benaderd door een collega-ondernemer in het buitenland die samen wil optrekken in uw branche. Een spoedopleiding is ook aan te raden als u het binnenkort erg druk gaat krijgen, maar nu nog wel de tijd heeft om uw mensen bij te scholen.

Het programma van de spoedtraining is intensief en efficiënt. Door binnen korte tijd veel te oefenen met presenteren, spreek- en schrijfvaardigheden wordt veel bereikt. Het is vervolgens zaak de opgedane kennis goed op peil te houden. U krijgt daar allerlei handvatten voor van de taaltrainer in kwestie. Het gaat immers niet alleen om rendement op de korte termijn; de middellange en lange termijn worden zeker meegenomen.

De meeste taalcursussen vinden tegenwoordig online plaats. Een online training bij The Square Mile doet niet onder aan een training op locatie. Wilt u toch liever een in company cursus of een opleiding in een leslokaal bij u in de buurt? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij vertellen u graag welke opties wij bieden.

https://www.thesquaremile.nl/

Gerelateerde artikelen

Aan de slag met kunst op school

Hoe Koffie Maken Met Cafetiere

De moderne opvoeding: leren typen is een must