Goede doelen wereld
Image default
Particuliere dienstverlening

Effectieve relatietherapie in Breda wanneer u er samen niet meer uitkomt

Zoeken u en uw partner naar een geschikte plek in Breda om relatietherapie te volgen? Dan bent u welkom in Psychologie Praktijk Floor aan de Kwekerijstraat in Breda. Psycholoog Floor van den Eijnden helpt hier mensen met uiteenlopende problemen zoals angst- of spanningsklachten, lifestyle problemen en ook relatieproblemen. Op effectieve wijze wordt u in deze praktijk binnen drie effectieve stappen geholpen bij de problemen die u ervaart in uw relatie.

Hulp op basis van drie stappen

Wilt u relatietherapie in Breda volgen bij Psychologie Praktijk Floor dan is de aanmelding de eerste stap. U mag dit telefonisch doen maar ook online. Via de website van deze praktijk vindt u het vragenformulier dat hiervoor ingevuld dient te worden. Vervolgens zal er op korte termijn contact met u worden opgenomen voor het plannen van de intake. Tijdens dit intakegesprek worden uw relatieproblemen in kaart gebracht. Hierbij legt de psycholoog u allebei dezelfde vragen voor. Dit wordt gedaan met de volgende bedoeling: inventariseren hoe u en uw partner individueel de problemen ervaren. Soms kan het zijn dat u ieder verschillend tegen de problematiek aankijkt. De derde stap is de behandeling. Na de intake wordt door de psycholoog hiervoor een behandelplan opgesteld.

Relatietherapie in Breda: behandelduur en frequentie

Op basis van het behandelplan kan de psycholoog u een inschatting geven van de behandelduur. Deze duur is echter wel vloeiend van aard; de specifieke termijn is afhankelijk van de ontwikkelingen binnen uw relatie. Soms duurt een traject korter dan gepland en soms zijn er meer behandelingen nodig. De frequentie van de gesprekken wordt met u afgestemd. In het begin kan dit bijvoorbeeld wekelijks zijn en naarmate de behandeling vordert kunnen de tussenpozen tussen de afspraken groter worden. Op deze manier heeft u de tijd en de ruimte het geleerde toe te passen in uw dagelijks leven. Als een behandeling is afgerond, is het gebruikelijk dat er na zes tot acht weken een follow-up volgt. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor een succesvol resultaat.

https://www.psychologiepraktijkfloor.nl/