Goede doelen wereld
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga voor een optimale akoestische isolatie

Tegenwoordig zijn de muren van huizen steeds dunner, waardoor u ook meer meekrijgt van de bezigheden van uw buren. Dit is natuurlijk niet erg prettig. U wilt uw privacy behouden, maar u wilt waarschijnlijk ook niet weten wat uw buren de hele dag uitvoeren. Kies er daarom voor om uw woning te voorzien van akoestische isolatie. Een van de woonfrustraties van mensen is dat ze hun buren horen. Bovenburen die met de hele dag met hakken lopen. Of kleine kinderen die uw nachtrust verstoren omdat ze veel huilen. Dit zijn kleine dingen die uw woongenot kunnen verminderen.

Er zijn verschillende mogelijkheden

Door gebruik te maken van akoestische isolatie wordt het overgrote deel van de geluiden gefilterd.

  • Als u in een flat woont is het mogelijk dat de akoestische isolatie wordt geplaatst in de holle ruimte tussen uw plafond en het plafond dan de mensen boven/onder u. Zo hoort u geen mensen meer lopen boven u.
  • Maar het is ook mogelijk om de muren te isoleren waardoor u minder meekrijgt van uw buren. Als zij houden van muziek, en het geluid vaak (te) hard zetten, is dit erg storend. De akoestische isolatie vermindert het geluidsniveau aanzienlijk.

Verminder de overlast

Weet u al welk gedeelte van uw huis u moet isoleren met akoestisch materiaal? Of heeft u nog geen goed beeld waar de overlast vandaan komt? Schakel dan een bedrijf in dat u zowel van advies kan voorzien als van de akoestische isolatie. Een bedrijf als Easycell is daarvoor uitermate geschikt. Zij voorzien u van goede adviezen en plaatsen de isolatie voor u. Zo kunt u weer genieten van uw dagelijkse bezigheden zonder dat u al te veel rekening hoeft te houden met uw buren. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig dat u uw buren ook niet meer hoort in hun dagelijkse bezigheden.

https://www.easycell.nl