Goede doelen wereld
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies jij ook voor een groene muur binnen of buiten?

Een groene muur wordt ook wel een verticale tuin of een muurtuin genoemd. Het is een muur die begroeid is met diverse planten. Een groene muur kun je bovendien zowel binnen als buiten creëren. Heb jij ook interesse in het maken van een groene wand? Goed idee! Zo’n groene wand biedt namelijk enkele voordelen, zeker binnen in je woning of kantoorruimte. We sommen ze graag verder voor je op.

De voordelen van een groene muur binnen

Kies je voor een groene muur binnen op kantoor? Dan breng je letterlijk leven binnen. De muur bestaat namelijk uit levende, ademende planten en bloemen. Een verticale binnentuin breekt zo de monotonie van die saaie kantoormuren en fleurt het kantoor op. Bovendien draagt de muur bij aan een gezonder binnenklimaat. De planten zuiveren immers de lucht ook de lucht op het werk, wat zeker nodig is in een ruimte die wordt gedeeld door tientallen harde werkers. Daarnaast zorgt een dergelijke muur ook voor een betere geluidsisolatie. Door zijn bijdrage van fris groen en zijn zuurstof verbetert een groene muur binnen bijgevolg ook de mentale gemoedstoestand van uw personeel.

Geniet zorgeloos van he resultaat wanneer je rekent op deze specialist

Nu ken je de vele voordelen van een groene wand binnen, maar zijn er ook nadelen? Je denkt misschien dat een groene wand veel onderhoud vraagt? Of dat het creëren van een levende muur een moeilijke klus is die je helemaal zelf moet ondernemen. Niets is echter minder waar. Als jij een groene muur binnen wilt, ga dan gewoon in zee met Ecoworks! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van groene muurtuinen binnen en buiten. Dit doen deze experts zowel bij bedrijven als particulieren. Dus of je nu een groene gevel wilt om je winkel of kantoorpand extra in de kijker te zetten of een groene binnenmuur om leven in huis te brengen; je kunt altijd rekenen op Ecoworks! Ontdek het zelf en leer meer over de mogelijkheden voor jouw verticale tuin op de site van deze specialisten in groene wanden.