Goede doelen wereld
Image default
Zorg

De mantelzorgwoning van Wernsen Chaletbouw

Een mantelzorgwoning is de oplossing van mijn dromen. Mijn vader is zwak, heel erg zwak. Hij passeert al bijna het 90e levensjaar en heeft een hoop bedeleiding nodig in het dagelijks leven. Hij heeft zoveel begeleiding nodig dat ik gemiddeld bijna elke dag 5 uur met hem bezig ben. Ondanks dat ik enorm veel van hem houdt en hij deze tijd natuurlijk verdiend is het niet erg praktisch. Een groot nadeel is dat ik zo ver weg woon. Elke dag moet ik 45 minuten heen, en 45 minuten terugrijden als ik bij hem ben geweest. Dit is natuurlijk erg vervelend en kost daarna ook erg veel geld aan benzine. Aangezien ik carrière wil maken woon ik in een iets grotere stad en heb ik eigenlijk ook meer tijd nodig om mezelf hoger op te werken. Met dit dilemma ging ik opzoek naar oplossingen. Een oplossing die me al erg snel opviel was: koop een mantelzorgwoning.

Wat de mantelzorgwoning zou betekenen

Toen ik verder onderzoek deed naar een mantelzorgwoning zag ik dat er erg veel voordelen aan zaten. Mijn vader komt in een erg mooie woning te wonen met alle privacy. Daarnaast kan mijn vader een mooie plek in de natuur uitzoeken waar hij zo gek op is. Bovendien komt mijn vader heel dicht bij mij te wonen. Zo scheelt mij dit dagelijks minimaal 1,5 uur aan reistijd. Al deze voordelen deden mij besluiten om verder onderzoek te doen.

Mantelzorg Wernsen

Zo kwam ik niet veel later uit bij mantelzorg Wernsen. Een bedrijf gespecialiseerd in situaties zoals de mijne. Na hu website eens grondig onderzocht te hebben wist ik het zeker. Zij kunnen mij helpen. Ze bieden prachtige woningen aan en luisteren goed naar de wensen van de klant. Dit is goed af te lezen uit de recensies en hun eerdere projecten.

Het resultaat

Het is nu een aantal maanden later, en alles is geregeld. Mijn vader woont in een prachtige chalet bij mij in de buurt, en hij heeft de tijd van zijn leven. Hij geniet enorm van de natuur en dit nieuwe avontuur. Aan de andere kant kan ik nu dagelijks bij mijn vader zijn zonder dat ik de hele dag aan het reizen ben. De mantelzorgwoning is een hele goede keus geweest.