Goede doelen wereld
Image default
Boeken en Tijdschriften

Een bruiloft houden tijdens Covid-19

We komen beide uit een cultuur die iets conservatiever kan worden beschouwd dan de Nederlandse. Dat wil in dit geval zeggen dat het door onze ouders niet wordt gewaardeerd wanneer we samen zouden gaan wonen alvorens een huwelijk te voltrekken.

Om deze reden besloten we om toch een huwelijksceremonie te houden tijdens corona. Normaal gesproken nodigen we beide een paar honderd gasten uit. Dit moest zich nu beperken tot 60.

Gelukkig konden we rekenen op veel begrip van onze families. We hadden er al zo lang naar uitgekeken om te trouwen en samen te gaan wonen. Ze begrepen dat we niet nog een jaar of misschien wel 2 wilde wachten tot dat we weer een bruiloft konden vieren zoals we gewend waren.

Het beste ervan maken

Gelukkig zit er aan ieder nadeel ook een voordeel. Zo hadden we behoorlijk wat budget over omdat we minder gasten hoefden te voorzien van eten en drinken. Dit budget hebben we deels uitgegeven aan fantastische trouw locatie en deels aan een professionele trouwfotograaf.

We waren sowieso van plan om deze fotograaf in te huren omdat we super goede verhalen hadden gehoord. We hadden nu echter voor een uitgebreid bruiloft fotografie en videografie pakket gekozen.

Dat wil zeggen dat niet alleen de bruiloft zelf uitgebreid gefotografeerd werd, maar gefilmd. Daarnaast hadden we ook vooraf nog een fotoshoot op verschillende mooie locaties. We hebben van deze geweldige dag uiteindelijk een prachtig fotoboek laten maken.

Al met al hebben we een fantastische dag gehad en waren we zeer tevreden over zowel de fotograaf als de locatie. We zijn ontzettend verwend en willen op deze manier onze dankbaarheid tonen voor deze geweldige dag.