Goede doelen wereld
Image default
Boeken en Tijdschriften

Waarop kun je het beste boekdrukkers vergelijken?

Wist je dat je eigen boek drukken tegenwoordig een mogelijkheid is? Er zijn diverse aanbieders op dit vlak. Ook als je bijvoorbeeld je scriptie optimaal en mooi afgewerkt wilt laten afdrukken, is een boekdrukker een optie. Hierbij heb je de keuze uit diverse aanbieders op dit vlak. Maar je wilt er wel zeker van zijn dat het boek drukken perfect wordt uitgevoerd. De prijs is één ding, maar het is de kwaliteit die voorop staat. Welke elementen kun je in het oog houden wanneer je boekdrukkers gaat vergelijken? We zetten het hieronder voor je op een rijtje.

Wat is de levertijd?

Een boek drukken kost best wat tijd. Bovendien zul je niet de enige zijn die een bestelling plaatst. Daarom kan het bij sommige leveranciers best lang duren voordat je jouw gedrukte boek ontvangt. Check daarom altijd de levertijd. Gemiddeld ligt deze tussen de 4 à 6 dagen. Sneller dan dat is uitzonderlijk, maar in sommige gevallen wel mogelijk.

Is 24 uur levering mogelijk?

Soms is er geen tijddruk wanneer je een boek wilt laten drukken. Echter is dat niet altijd het geval. Zeker in het geval van een scriptie of een ander vergelijkbaar document, is het goed mogelijk dat je zo snel mogelijk over de geprinte versie wilt beschikken. Echter is het niet bij elke boekdrukker mogelijk om binnen 24 uur te beschikken over je bestelling. Gelukkig is het bij diverse drukkers wel mogelijk.

Vanaf hoeveel exemplaren is boek drukken mogelijk?

Er zijn boekdrukkers bij wie je pas vanaf een x aantal boeken je boeken kunt laten drukken. Erg onhandig als je maar één exemplaar af wilt laten drukken. Gelukkig gaat niet iedere boekdrukker zo te werk.

Hoe tevreden zijn de klanten?

Het mooie aan het internet is dat klanten voortaan bedrijven kunnen recenseren. Zo ook als het gaat om boekdrukkers. En dat is weer goed nieuws voor jou, want zo kun je gelijk zien of de services bevallen zijn. Goede recensies zijn een indicator van een hoge kwaliteit.

Conclusie: EZbook is de beste boekdrukker van dit moment

Als we alle boven genoemde eigenschap in het achterhoofd houden, komt er een duidelijke winnaar naar voren: EZbook. Dankzij hun speciale spoedlijn is het mogelijk om een bestelling binnen 24 uur in huis te hebben. De standaard levertijd is 3 tot 5 werkdagen, wat alsnog behoorlijk snel is. Bovendien wordt dit allemaal gedaan voor een redelijke prijs. Daarnaast is de prijs – kwaliteit verhouding uitstekend. Niet voor niets is EZbook de best beoordeelde boekdrukker van zowel Nederland als België. Klanten zijn maar wat blij met het uiteindelijke resultaat! Meerdere exemplaren zijn mogelijk, maar ook vanaf 1 exemplaar kun je terecht bij deze boekdrukker. Wachttijden zijn er niet en de klantenservice staat er om bekend zeer goed om te gaan met de consument.