Goede doelen wereld
Image default
Boeken en Tijdschriften

Wil je goedkoop een boek laten drukken in een kleine oplage?

Een boek drukken in een kleine oplage is een dure aangelegenheid. Althans, dat is wat veel mensen denken. Hoe meer exemplaren hoe voordeliger het is, luidt immers de gouden regel. Ja, dat is waar, maar toch is het ook mogelijk om voor een acceptabele prijs een boek te laten drukken in een kleine oplage. Er zijn drukkers die ook een kleine opdracht graag aannemen en die er niet meteen de hoofdprijs voor vragen. Het is alleen de kunst om zo’n drukkerij te vinden. Uiteraard wil je ook graag een drukkerij die niet alleen goedkoop is, maar die ook goed werk aflevert. Als je een boek laat drukken, moet dat er immers ook mooi uitzien.

Een mooi gedrukt exemplaar van je eigen boek

Een boekje laten drukken in kleine oplage doe je dat misschien omdat je het zelf hebt geschreven. Van de meest bekende schrijvers werd soms hun eerste boek niet of nauwelijks gelezen. Dus als je plannen hebt om door te breken als schrijver, dan is het zeker niet erg als je eerste boek geen verkooprecords haalt. Het kan goed zijn dat je na verloop van tijd ontdekt wordt als schrijver en dat je volgende uitgaven in grote oplagen in de boekwinkels liggen. Maar om zover te komen moet je natuurlijk wel eerst je eerste boek laten drukken en aan het publiek laten zien.

Een drukkerij die ook kleine oplages fraai drukt

Bookadew is een drukkerij die ook een boek kan drukken in een kleine oplage. Je kunt desnoods één exemplaar laten maken om aan een uitgever te laten zien, maar ook tien of vijftig exemplaren kun je hier laten drukken. Je kunt een gratis inkijkexemplaar aanvragen, zodat je kunt zien hoe het boek er in druk uit komt te zien. Als je vragen hebt voordat je een opdracht plaatst, dan staat de klantenservice voor je klaar. Je kunt bellen, e-mailen of via Whatsapp contact opnemen. In alle gevallen wordt je zo snel mogelijk geholpen.