Goede doelen wereld
Image default
Huishoudelijk

Haal kalkvormende mineralen uit het water met onthardingszout

Met onthardingszout trekt u allerlei kalkvormende mineralen uit het water. Het werkt als het ware als een soort filter. Dit zorgt er onder andere voor dat leidingen en machines niet snel verstopt raken. Maar u kunt het ook gebruiken zodat u schoon water heeft voor in uw bedrijf, huis of zwembad. Heeft u bijvoorbeeld witte aanslag op uw vaat en wilt u hier graag vanaf? Dan is onthardingszout dé oplossing voor u! Uw vaat komt weer als nieuw uit de vaatwasser en ziet er dus weer heerlijk schoon uit.

Waar u op moet letten bij het kopen van onthardingszout

Wanneer u onthardingszout gaat kopen, is het belangrijk erop te letten hoe zuiver het zout is. Hoe hoger het percentage puur onthardingszout is, hoe beter. Bij het bedrijf H. van Namen kunt u bijvoorbeeld onthardingszout bestellen met een percentage van 99,8. Dit houdt in dat er vrijwel geen andere stoffen zijn toegevoegd aan het zout en dus ook geen verontreinigende stoffen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor diverse machines en leidingen die in de voedselconsumptie gebruikt worden.

Het verschil tussen onthardingszout en keukenzout

In feite is de samenstelling van onthardingszout hetzelfde als dat van keukenzout. Toch kunt u keukenzout niet gebruiken voor uw machines en leidingen. Keukenzout klontert namelijk snel vanwege de fijne structuur. Hierdoor ontstaat er een zoutlaag in de waterontharder, wat verstoppingen tot gevolg heeft. Let daarom niet alleen op het percentage puur onthardingszout, maar zeker ook op de korrelgrootte en de dichtheid. Hoe harder de korrels zijn samengeperst, hoe beter het is voor uw machines en leidingen. Een tablet kopen is daarom ook altijd een goede optie.

Koop onthardingszout bij een betrouwbaar bedrijf

Zoals u hierboven leest, is het belangrijk dat u onthardingszout van goede kwaliteit gebruikt. Bij H. van Namen wordt onthardingszout in hygiënische verpakkingen verkocht en beloven ze dat er geen verontreinigingen zijn toegevoegd aan de inhoud. U kunt bij dit bedrijf kiezen tussen zakken van 10 of 25 kilogram. Plaats uw bestelling online en profiteer bovendien van een snelle levering.

https://www.vannamen.nl/