Goede doelen wereld
Image default
Huishoudelijk

Maak een milieubewuste keuze bij het kopen van een wasmachine of inductie kookplaat

Een inductie kookplaat of wasmachine kopen: het is een hele investering. Daarom wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste apparaten koopt. Deze moeten fijn en praktisch in gebruik zijn, duurzaam en zuinig zijn en natuurlijk een leven lang meegaan. Nu de energieprijzen stijgen en duidelijk wordt dat we met zijn allen meer aandacht moeten besteden aan het milieu, is het kopen van een nieuwe inductie kookplaat of een nieuwe wasmachine niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook een voor de hand liggende manier om een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Inductie kookplaat is de nieuwe standaard

Nu koken met gas duurder wordt en het bovendien belastend is voor het milieu, is een inductie kookplaat de nieuwe standaard voor keukens. Deze vorm van koken is niet alleen erg onderhoudsvriendelijk, maar ook eenvoudig, snel en veilig. De warmte wordt namelijk opgewekt door middel van een magnetisch veld: de kookplaat zelf wordt daarbij helemaal niet heet.

Een wasmachine kopen die minder stroom verbruikt

Een nieuwe wasmachine aanschaffen is een goede manier om het milieu te sparen. Nieuwe wasmachines zijn zuiniger met water en verbruiken aanzienlijk minder stroom. Dankzij de nieuwste technologie wordt de was zelf bij de laagste temperaturen stralend schoon. Met een nieuwe wasmachine bespaart u dan ook niet alleen veel tijd, maar op de lange termijn ook veel geld.

Vernieuw uw apparatuur

Voor wie al een tijd lang met dezelfde apparatuur werkt, is nu de tijd om te investeren in nieuwe apparatuur. Een nieuwe inductie kookplaat van grote merken of een wasmachine kopen bij Elektro Lommelen is een goede keuze voor uw portemonnee en voor het milieu. En het levert u natuurlijk ook veel voordeel op. Ziet u de voordelen er wel van in? Bezoek dan de toonzaal van Elektro Lommelen of neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken.