Goede doelen wereld
Image default
Internet

Een cloud werkplek afnemen bij deze Managed Service Provider

Een cloud werkplek is ideaal wanneer u vaker thuis wilt gaan werken of wanneer uw medewerkers regelmatig buiten het kantoor documenten moeten openen. Zo is het fijn dat u of uw medewerkers belangrijke applicaties of documenten kunnen openen wanneer ze bij een klant op gesprek zijn. Met een cloud werkplek heeft u de zekerheid dat u altijd en overal kunt werken aan de bestanden die online opgeslagen zijn. Een professionele Managed Service Provider helpt u hierbij door een cloud werkplek in te richten die helemaal voldoet aan uw wensen. Cloudiction is zo’n gecertificeerde Managed Service Provider die weet wat ze moeten doen om de ideale werkplek te creëren.

Waarom een cloud werkplek?

Er zijn vele voordelen wanneer u voor een cloud werkplek kiest. Natuurlijk is het grootste voordeel is dat u en uw medewerkers altijd en overal kunnen werken. Daarnaast verzekerd u uzelf ook nog eens van een goed beveiligde (online) werkomgeving waar u alle bestanden en belangrijke documenten kunt opslaan. Geen gedoe meer met mappen op netwerklocaties of USB-sticks die kwijt kunnen raken. U slaat alles op in een gebruiksvriendelijke en vertrouwde online omgeving die foutloos werkt. Op deze manier kunt u nooit meer documenten vergeten en heeft u alles direct bij de hand. Alles wat u nodig heeft is een laptop, tablet, telefoon of een andere device met werkende internetverbinding en u gaat aan de slag.

Altijd professionele hulp binnen handbereik

Bij deze gecertificeerde Managed Service Provider heeft u de keuze uit meerdere pakketten. De keuze voor het pakket is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, zoals het aantal medewerkers dat in de cloud werkplek moet kunnen werken, de grootte van de online werkplek en of u eigen software gebruikt. Bij Managed Service Provider Cloudiction hebben ze een servicedesk waar u altijd terecht kunt voor deskundig advies. Hierdoor weet u zeker dat u de juiste keuze maakt en bij twijfel kunt u zelfs nog een demo aanvragen. Hun experts staan ook altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Gerelateerde artikelen

Het instellen van een extreem groot led scherm

Wanneer en waarom een boekhouder inhuren?

Waarom is de Samsung TV zo ontzettend populair bij veel mensen? Een aantal redenen!