Goede doelen wereld
Image default
Internet

Waarom is de Samsung TV zo ontzettend populair bij veel mensen? Een aantal redenen!

Samsung’s Frame TV lijkt niet alleen op echt ingekaderd artwork, het is vrijwel niet te onderscheiden van echt ingekaderd artwork. Om het te doen, gebruikt de Samsung TV sensoren om omgevingslicht te detecteren, en past dan automatisch de display aan om te laten zien hoe echte kunst er onder dezelfde omstandigheden uit zou zien. Het resultaat is overtuigend – zozeer zelfs dat texturen tactiel lijken en zelfs doorgewinterde kunstenaars van de andere kant van de kamer voor de gek houden. Het komt erop neer dat dit geen gimmick is – dit is een volgende stap.

Welke Samsung TV is op dit moment populair?

Je kunt een van de drie opties voor de lay-out kiezen: Shadow Box, Modern of No Matte. Van daaruit kies je elke kunst die je wilt laten zien, of je eigen kunst, of foto’s als je dat liever hebt. Samsung biedt zelfs een kunst ezel als een optionele manier om uw TV weer te geven, en u kunt de houtskool grijze lijst die het wordt geleverd, ruilen voor wit, zwart, of een lichtbruine of donkerbruine houten afwerking. Het eindeffect is volledig overtuigend.

Waarom is deze Samsung TV nog steeds populair?

Wat betreft de technische bekwaamheid, de 2019 versie van de Frame TV is nu voorzien van Samsung’s QLED paneeltechnologie die een dieper, levendiger High Dynamic Range (HDR) beeld biedt. (QLED staat voor “Quantum Dot LED” – niet hetzelfde als OLED.) En zoals alles in deze prijsklasse zit de Frame TV vol met slimme functies, waaronder een quad-core processor voor apps, games, surfen op het web, mobiele-naar-TV-spiegeling en spraakbesturing via Amazon Alexa, Google Assistant of de eigen “Bixby”-stemhelper van Samsung.

Welke televisie van Samsung is beter als een LG televisie?

Samsung’s No Gap Wall Mount (die met de TV wordt meegeleverd) zit bijna tegen de muur aan en omarmt hem als een frame. (Onze installatie-experts zeggen dat klanten hier dol op zijn.) Zelfs met de muurbeugel kan de TV licht gekanteld worden (naar beneden, van boven naar beneden, en 6° naar links of rechts) voor een optimale kijkervaring. Dat betekent dat u uw Renoir tijdens feesten kunt centreren en vervolgens het Knicks-spel naar uw favoriete stoel kunt kantelen als iedereen weg is.

  • LED Samsung TV’s worden geleverd met een aparte mediabox, zodat al uw doe-het-zelvers die er zijn de Frame gemakkelijk aan de muur kunnen bevestigen. Uw TV, geluidsbalk, etc., allemaal in de mediabox, zodat u een schone installatie heeft.
https://internetvergelijken.org

Gerelateerde artikelen

Een cloud werkplek afnemen bij deze Managed Service Provider

Het instellen van een extreem groot led scherm

Wanneer en waarom een boekhouder inhuren?