Goede doelen wereld
Image default
Telefonie

De Coronacrisis zorgt voor later presmoment Apple

De Playstation 5 is een aantal weken geleden in de verkoop gegaan. De spelcomputer had echter een groot probleem. Vanwege de Coronacrisis was het niet gelukt om het aantal PS5 te fabriceren die van te voren stonden gepland. Dit heeft ervoor gezorgd dat er 25% minder PS5 zijn gemaakt dan uiteindelijk gedacht. Het nadeel is dus dat de vraag naar PS5 enorm was maar Sony het bedrijf achter de Playstation niet kon voldoen aan de vraag. Het gevolg hiervan is dat de PS5 in Nederland al na een halfuur was uitverkocht overal. Daarnaast hebben mensen hem al te koop aangeboden op Marktplaats voor meer dan 2.000 euro. Dat is wel 4x de prijs van de winkel.

Apple

Voor het bedrijf Apple geldt dat zij elk jaar een nieuwe IPhone, IPad, IMac en nog meer verschillende apparaten en accessoires uitbrengen. Dit jaar hebben ze het persmoment voor de IPhone 12 verlaat naar 14 oktober. Zo konden ze er zelf voor zorgen dat zij dus meer IPhone’s konden fabriceren zodat zij wel beter kunnen voldoen aan de vraag vanuit de klant.

Het probleem zit hem niet zozeer in de fabrieken die hun aantallen niet halen maar meer in de leveringen. Deze blijven achter doordat bedrijven niet kunnen leveren vanwege reisverboden tussen landen. Dit heeft alles te maken met het Coronavirus. Landen proberen met diverse maatregelen de uitbraak tegen te gaan. Zo proberen ze de sociale contactmomenten te verminderen. Daarnaast worden er dus ook reisverboden ingesteld voor landen waar er veel Corona is. Zo probeert een land de import van het Coronavirus tegen te gaan.

Het IPhone 12 Pro telefoonhoesje

De nieuwste IPhone van Apple is wederom een dure variant. De IPhone 12 Pro is weer een van de paradepaartjes van Apple. Het is dan ook verstandig om deze nieuwe smartphone na aankoop goed te beschermen. Dit is bijvoorbeeld tegen vallen maar ook tegen krassen die bijvoorbeeld door sleutels ontstaan. Er zijn dan ook verschillende soorten telefoonhoesjes die helpen bij het voorkomen van verschillende soorten schade. Dit is dan bijvoorbeeld een speciaal hoesje tegen waterschade. Deze is dan dus ook waterdicht. Daarnaast zorgen een groot aantal IPhone 12 Pro hoesjes ervoor dat er geen stof via de achterkant de smartphone inkomt. Voor de meeste vrouwen is het ook belangrijk dat een IPhone 12 Pro telefoonhoesje er goed uitziet vandaar dat het dus ook een mode item kan zijn.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Pro-Hoesjes