Goede doelen wereld
Image default
Telefonie

Ken jij alle voordelen van een telefoon hoesje?

Bezit jij een smartphone? Waarschijnlijk is het antwoord op deze vraag “Ja!”. Niet zo gek, want gemiddeld 87% van de Nederlandse bevolking heeft een smartphone. Dat is een hoog percentage, zeker als je rekening houdt met de vergrijzing in Nederland. Als je een smartphone hebt, en deze ongetwijfeld dagelijks gebruikt, wil je dat de levensduur van jouw gsm verlengd wordt. Maar hoe zorg je ervoor dat een toch wel kwetsbaar geavanceerde smartphone zonder kleerscheuren de dag doorkomt? In dit artikel leggen we dat uit.

Waarom kiezen voor een hoesje?

Twijfel je tussen het wel of niet aanschaffen van een smartphonehoesje? Misschien vind je een smartphonehoesje afbreuk doen aan het design van het toestel, maar dan heb je waarschijnlijk niet goed genoeg rondgespeurd bij verschillende webwinkels. Er zijn genoeg telefoonhoesjesmerken die ontzettend leuke smartphonehoesjes aanbieden van uitstekende kwaliteit. En, daar hoef je lang niet altijd de hoofdprijs voor te betalen. Meestal betaal je rond de €20,- voor een degelijk hoesje. Zet dit maar eens af tegen de gemiddelde winkelprijs van een smartphone. Dat is het bedrag van een hoesje iPhone 12 toch dubbel en dwars waard? Afgezien van het prijskaartje is een gsm hoesje ook de ‘life-saver’ van jouw smartphone. Als je de telefoon een keer laat vallen, dan is de kans vele malen kleiner dat er krassen in de behuizing zitten. Mét telefoonhoesje kun je dus met een gerust hart op pad met je smartphone. Vergeet niet om ook een screenprotector aan te schaffen, zodat het veelgebruikte touchscherm ook een extra beschermlaag heeft.

Verlengstuk van je outfit

Dat telefoonhoesjes verkrijgbaar zijn in alle soorten en maten bewijst Casimoda maar weer eens. Hoewel zij eigenlijk wel de grondlegger genoemd mogen worden van de leukste cases in de Benelux, en na 8 jaar nog steeds mogen rekenen op een trouwe en loyale klantenkring, blijven ze ons verrassen met hun fancy collecties. Je kunt bij deze webshop terecht voor hoesjes in rustigere kleuren, maar ook de uitgesprokere types komen aardig tot hun trekken. Als je denkt dat een mooie quote alleen maar goed tot z’n recht komt op een schilerij aan de muur, heeft het mis. Ook op de achterkant van jouw smartphone kan een fancy quote het uiterlijk van je smartphone een stijlvolle upgrade geven.

https://www.casimoda.nl/