Goede doelen wereld
Image default
Toerisme

De mooiste wandelroutes van de Benelux

De Benelux heeft een hele mooie natuur, waar je heel veel sporten kunt beoefenen. Maar toch is wandelen een van de meeste sporten die gedaan wordt. Veel mensen zien het niet meteen als een sport, maar meer als beweging. Toch kun je wandelen wel als een sport zien, als het gaat om lange afstanden. Ben je nu benieuwd welke wandelroutes nu het mooiste zijn in de Benelux? Komt dat goed uit, want wij hebben een beetje onderzoek gedaan en het voor je op een rijtje gezet!

Ardennen

De Ardennen staat natuurlijk bekend om de mooie wandelroutes die er gewandeld kunnen worden. Zo zijn er twee wandelroutes die vooral bekend zijn, hierbij heb je de keuze tussen een korte en een lange wandeling. De korte wandeling is een wandeling van ongeveer 6 kilometer, die je kunt uitrekken tot 14 kilometer. Hierbij ga je door smalle paden die over de boomstammen die op de weg liggen.

Hoëgne

De hoëgne is een wandelgebied ook in de Ardennen, maar kan als een apart gebied worden beschouwd. Dit vanwege de lange routes die er in het gebied liggen, de langste route is 21 kilometer. Dat betekent 21 kilometer aan mooie uitzichten en mooie mogelijkheden om te kunnen sporten.

Al met al kunnen we zeggen dat er genoeg mooie wandelroutes zijn in het mooie Benelux. Met heel veel keuze tussen verschillende wandelroutes, die voor iedereen zijn. Kun je altijd wel een route vinden die bij je past, lang of kort. In de Benelux kun je het allemaal vinden.

https://sarahtractwebdesign.com/de-prachtige-bossen-van-de-ardennen/