Goede doelen wereld
Image default
Architectuur

Schaftkeet kopen voor in de bouw

Een comfortabele en weerbestendige schaftkeet kopen

Wie een eigen bouwbedrijf heeft, weet hoe belangrijk het beschikken over een comfortabele en weerbestendige schaftkeet op de bouwplaats is. Als aannemer kun je ervoor kiezen om een schaftkeet te huren, maar ook een schaftkeet kopen is een optie. Veel bouwondernemingen kiezen voor het laatste, omdat de aanschaf een eigen bouwkeet of schaftkeet kopen best een hoop voordelen heeft vergeleken met het huren.

Waarom een schaftkeet kopen een verstandige keuze is

Het kopen van een goede bouwkeet is voor veel bouwbedrijven een betere optie dan een schaftkeet huren. Waarom? Ten eerste omdat je als bouwbedrijf dan optimaal flexibel bent. Omdat de schaftkeet in eigen bezit is, bepaal je als uitvoerder zelf waar en voor hoe lang je de schaftkeet inzet. Je bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode. Dat is voordelig, want als een bouwproject onverhoopt uitloopt, hoef je je niet in allerlei bochten te wringen om de keet langer te huren. In de tweede plaats bespaart het kopen van een goede schaftkeet over een langere periode geld. Je betaalt één keer de aanschafkosten en zit niet met wekelijkse of maandelijks terugkerende huurkosten opgescheept.Een derde voordeel van een bouwkeet aankopen, is het feit dat je de keet later altijd weer kunt verkopen en er daardoor nog een mooi restantbedrag aan over kunt houden. Een keet kopen is dan ook een slimme zet voor ondernemers in de bouw.

Kijk goed rond

Een schaftkeet kopen is ideaal om zo een plek te creëren waar jouw personeel droog en comfortabel bij elkaar kan komen om te schaften. Maar in de keet kun je natuurlijk ook vergaderen en eventueel spullen opslaan die je voor de klus nodig hebt. Kijk, voordat je een keet koopt, goed rond, omdat er zowel online als offline een grote keuze is op het gebied van schaftketen. Succes alvast!

Gerelateerde artikelen

Architectuur en vastgoedfotografie

Advies ontvangen over archeologisch onderzoek

Waar moet je opletten als je een zwembad inbouwt